Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      S-a lansat primul featurette pentru "By the Sea / Pe malul mării"

      20 octombrie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Au trecut mai bine de 10 ani de când Angelina Jolie-Pitt şi Brad Pitt s-au îndrăgostit pe platourile de filmare ale comediei “Domnul şi doamna Smith”. Cuplul a hotărât că este timpul să joace din nou împreuna într-un film scris şi regizat chiar de Angelina.


      "By the Sea / Pe malul mării" este cel mai personal și mai emoționant film realizat de Angelina Jolie-Pitt. Pelicula se lansează în România pe 20 noiembrie 2015. Până atunci, vă invităm să vedeţi primul featurette.

       

      "By the Sea / Pe malul mării" spune povestea unui scriitor american, Roland (Pitt), și a soției sale, Vanessa (Jolie-Pitt), care ajung într-o stațiune pitorescă și liniștită din anii ’70, aflată la malul mării, într-un moment de criză a mariajului lor. Pe măsură ce își petrec timpul cu alți turiști veniți acolo în vacanță, printre care proaspăt căsătoriții Lea (Laurent) și François (Poupaud), dar și cu localnici precum Michel (Arestrup) și Patrice (Bohringer), cei doi încep să se confrunte cu probleme care mocneau demult în viața lor de cuplu.

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor