Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sâmbătă seară, la Godot Café-Teatru: BOX FM - un spectacol de box office

      18 decembrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Actorul Cătălin Babliuc (Portretul luptătorului la tinerețe, One in a chamber ) joacă rolul unui DJ de radio neconvenţional în piesa BOX FM, scrisă și regizată de Radu Iacoban, care va avea ultima reprezentaţie din 2014 sâmbăta aceasta, de la ora 22, la Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14).

       

      BOX FM este un fragment din viaţa lui David, DJ de radio de la el de-acasă, care între două piese trebuie să se converseze cu diverşi ascultători intraţi în direct prin telefon în emisiunea sa. Printre “intervenţiile telefonice” veţi recunoaşte vocile actorilor Ana Ularu, Conrad Mericoffer, Andrei Runcanu şi Sorin Dobrin.

       

      Din palmaresul recent al lui Cătălin Babliuc (31 de ani) amintim titlul de “Cel mai bun actor” la: Maratonul Teatrului Independent 2012, Festivalul Undercloud 2013 şi Festivalul Naţional de Teatru Independent 2013.

       

      În ultimii ani, Cătălin Babliuc a jucat pe scenele teatrelor independente din București, în piese precum Bullets over Lipscani, inspirat de Woody Allen, în regia lui Eugen Gyemant, Peretele (Teatrul Metropolis) sau Două liniuțe (Godot Cafe-Teatru), ambele în regia Liei Bugnar. În prezent, Cătălin joacă în piesa Omul cel bun din Seciuan (Teatrul Bulandra), în regia lui Andrei Șerban. A mai avut roluri în filme precum Portretul luptătorului la tinerețe (2010), One in a chamber (2012), Sex Traffic (2004, film câștigător al Premiului BAFTA).

       

      Babliuc face parte şi din echipa Sector 7. Sector 7 e “un colectiv de oameni talentați și pasionaţi de tot ce ţine de internet şi video”, aşa cum se descriu chiar ei pe site-ul oficial. Scopul lor declarat este de a ridica ștacheta în ceea ce privește divertismentul online de calitate din România. Cel nedeclarat, “de a cunoaşte faima şi bogăţia, ca mai apoi să se retragă într-o republică bananieră fără acord de extrădare cu România. Colectivul e format din scenariști, regizori, comedianți, editori, designeri, programatori și cârciumari, din București și din toată țara.” Uniţi sub sloganul “Umor subversiv şi salată de vinete“, ei îşi dedică timpul dezvoltării proiectelor de comedie atât în mediul online, cât şi live, iar de curând au făcut marele pas spre TV şi speră să-l facă și pe cel către glorie eternă.

       

      BOX FM

      Data: sâmbătă, 20 decembrie

      Ora de începere: 19.00

      Locul: Godot Cafe-Teatru (str. Blănari nr. 14)

      Durata spectacolului: 1h 05

      Preţul biletului: 25 de lei

       

      Textul şi regia: Radu Iacoban

      Cu: Cătălin Babliuc.

      Vocile: Ana Ularu, Conrad Mericoffer, Andrei Runcanu şi Sorin Dobrin

      Scenografia: Conrad Mericoffer si Mihaela Ularu

      Afiş: Andrei Runcanu

      Rezervări: 021.31.61.682, 0736.414.244

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor