Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sandra Bullock ar putea juca cu Clint Eastwood, ca fiica acestuia, în "Trouble with the Curve

      13 octombrie 2011, Autor: Delia Traistaru
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Sandra Bullock ar fi prima alegere pentru rolul fiicei personajului interpretat de Clint Eastwood în drama "Trouble with the Curve", povestea unui vânător de talente în baseball care, ajuns la capătul carierei, face o ultimă călătorie la un meci cu fiica sa.

       

      Actriţa în vârstă de 47 de ani, care a câştigat un premiu Oscar în 2010, pentru rolul din "Povestea unui campion/ The Blind Side", se află în negocieri pentru partitura din această dramă de familie, care va marca şi întoarcerea lui Clint Eastwood la actorie.


      Eastwood va interpreta personajul principal, al unui vânător de talente în baseball, pe cale să orbească. merge cu fiica sa într-o ultimă călătorie, până la Atlanta, pentru a vedea o vedetă în devenire a acestui sport.


      Robert Lorenz, care lucrează cu Eastwood de mai multă vreme la producţie, va regiza filmul, iar Sandra Bullock este, se pare, prima sa alegere pentru rolul fiicei.


      După ce a jucat în "Povestea unui campion/ The Blind Side", Sandra Bullock a luat o pauză, a divorţat de Jesse James şi a adoptat un bebeluş, pe nume Louis, dar urmează să reapară pe marile ecrane în filmul de aventuri "Extremely Loud and Incredibly Close", cu Tom Hanks şi Viola Davis, şi în drama SF "Gravity", de Alfonso Cuaron.

       
      Clint Eastwood, care a spus că ultimul său rol va fi în filmul "Gran Torino", pe care l-a regizat în 2008, a declarat recent că ar juca totuşi dacă i s-ar oferi rolul potrivit. Eastwood a încheiat recent filmările la pelicula "J. Edgar", despre viaţa şi cariera lui J. Edgar Hoover, fondatorul Federal Bureau of Investigation (FBI), care va fi interpretat de Leonardo DiCaprio.

       

      Filmul va avea premiera pe 9 noiembrie.

       

       

       

       

       

      Sursa:mediafax.ro

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor