Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Satul de demult", disponibil online cu subtitrare în 6 limbi

      26 mai 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Filmul Satul de demult în regia lui Dumitru Budrala este disponibil online, integral şi gratuit, cu subtitrare în 6 limbi.

       

      În 2014, filmul Satul de demult a primit Marele Premiu pentru Cel mai bun film la cea de-a II-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film Etnografic, desfăşurat între 6 şi 8 iunie, la Zlatna.

       

      La scurt timp, filmul a fost inclus în programul Zilele Portului Popular Romanesc şi a fost proiectat simultan în 203 parohii ortodoxe româneşti din Italia.

       

      Filmul este tradus în 6 limbi (engleză, franceză, germană, maghiară, italiană şi spaniolă) şi poate fi cumpărat de la casieria Muzeului Astra din Piata Mica, nr. 11.

       

      SinopsisSatul de demult este un film în afara tiparelor obişnuite despre viaţa din satul de odinioară şi despre un muzeu extraordinar care, aşa cum se spune în ghidurile turistice, merită un detur. Muzeul Astra din Dumbrava Sibiului reproduce satul tradiţional desluşind tainele vieţii de odinioara: de ce îşi împleteau fetele cununi în zilele de Sânziene?; ce înseamna „ropotinul testelor”?; cât de complicat este un război de ţesut?

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor