Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Scarlett Johansson a primit o stea pe celebrul Walk Of Fame!

      3 mai 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Este o săptămână mare pentru Scarlett Johansson – pe lângă faptul că noul ei film „The Avengers” ajunge în cinematografe vineri, actriţa a primit o stea la Hollywood, ieri (2 mai).

       

      Frumoasa blondină a urcat pe podium la ceremonia organizată pe renumitul bulevard din Hollywood, însoţită de colegul său, Jeremy Renner.

       

      Într-un interviu recent, Scarlett a discutat despre onoarea de a primi o stea şi cum s-a ajuns aici. „Nu ştiu, de fapt. Cred că eşti nominalizat. Există o comisie...care presupun că te nominalizează şi apoi primeşti o stea. Am fost foarte încântată, desigur, pentru că sunt foarte nostalgică când vine vorba de astfel de lucruri. Este o tradiţie minunată. Sunt în această industrie de douăzeci de ani şi lucrez de când eram doar un copil. Acest moment a fost ca o piatră de hotar în cariera mea”.

       

      Cât despre „vecinii” ei de pe Walk of Fame, doamna Johansson a spus: „Nu am nici cea mai vagă idee. Sper să nu fiu în afara acelor magazine oribile de pe bulevard. Nu ştiu care e procedra. Dar voi afla, probabil. Voi fi pe trotuar cu mâinile şi cu tot. Este amuzant.”

       

       

      Sursa: celebrity-gossip.net

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor