Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Scenaristul “Game of Thrones” Bryan Cogman va lucra la noul serial “Lord of The Rings”

      22 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Scenaristul și producătorul “Game of ThronesBryan Cogman a fost angajat de Amazon drept consultant pentru noul serial TV “Lord of The Rings”.

       

      Autorul cărților “A Song of Ice and Fire”, George R.R. Martin, a recunoscut că romanele sale au fost inspirate de opera lui J.R.R. Tolkien. Așadar, cooptarea lui Bryan Cogman în echipa de producție a serialului “Lord of The Rings” pare o decizie inspirată.

       

       

      Potrivit Variety, scenariul noului serial LoTR este creat de J.D. Payne and Patrick McKay (care au realizat „Star Trek Beyond”), iar Cogman va avea rolul de consultant. Bryan Cogman a fost scenarist pentru 11 episoade din Game of Thrones, inclusiv episodul 4 din primul sezon, intitulat “Cripples, Bastards, and Broken Things” și episodul 2 din sezonul final, “A Knight of the Seven Kingdoms”, apreciat de fani drept unul dintre cele mai bune episoade din întregul serial. Pe imdb.com, episodul 2 din sezonul final a primit nota 8, în timp ce următoarele episoade sunt cotate din ce în ce mai slab, ajungând ca ultimul episod să primească nota 4,4.

       

      Amazon a plătit fabuloasa sumă de 250 de milioane de dolari pentru a achiziționa drepturile de ecranizare a serialui inspirat de celebra trilogie „Lord of The Rings”. Serialul va avea premiera în 2019, însă data oficială nu a fost confirmată încă.

       

       

      Serialul va avea cinci sezoane și se va concentra pe alte povești mai puțin cunoscute publicului din romanele scrise de Tolkien. Potrivit site-ului TheOneRing.net, primul sezon al serialului ne va prezenta povestea îndrăgitului personaj Aragorn în tinerețe și a unui pădurar pe nume Strider, care face parte din Frăția Inelului.

       

      Sursa: Indiewire.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor