Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Scene false în Sezonul 7 Urzeala Tronurilor

      13 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Deşi, unora le este greu să creadă, actorul Kit Harington (Jon Snow), a filmat 15 ore de cadre false pentru ca adevărata intrigă din Sezonul 7 a serialului Game Of Thrones, să fie în siguranță. Sezonul 7 al serialului Urzeala Tronurilor, întrece deja orice aşteptare pentru fani.Asta şi din cauză că intriga serialului se îndreptă spre un deznodământ final, dar şi pentru că povestea serialului, nu are de data aceasta ca bază, un material scris anterior. Dar, actorul Kit Harington, se pare că este cu un pas înainte de toată lumea.Interpretul lui Jon Snow, a făcut toate eforturile pentru a evita scurgerile despre intriga Sezonului 7, chiar dacă asta include ore suplimentare de filmare și cadre cu scene false, ce să deruteze paparazzi şi fanii ce vânează asemenea imagini.

       

      Fiind invitat la show-ul Jimmy Kimmel Live, Kit Harington, a fost gata să dezvăluie dacă se va întâlni cu o anumită mamă de dragoni, dar, în schimb, fostul lider al Rondului De Noapte, a dezvăluit altceva:

       

      „Ceea ce vă pot spune despre acest sezon este că noi am avut mulți paparazzi ce ne urmăreau, mai ales când eram în Spania. Din cauza asta am falsificat niște scene. Am pus oameni împreună în situații ciudate atunci când am știut că paparazzii se aflau în jur, ca să facă fotografii false ce sigur au ajuns pe internet, astfel încât oamenii să creadă că sunt reale.” 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor