Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      #Selfie sărbătorește peste 100,000 de spectatori cu 3 premii la Southampton International Film Festival

      20 octombrie 2014, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cea mai populară comedie a verii a depășit cifra de 100,000 de spectatori în România. Lansat la începutul lunii mai, #Selfie a cucerit publicul din întreaga țară, printr-un aer fresh, o abordare diferită și o poveste bine ancorată în realitate şi susţinută de personaje inspirate din generaţia actuală de adolescenţi.

      Confirmarea pe care a adus-o publicul a fost dublată duminică, 19 octombrie, la Southampton International Film Festival, unde #Selfie a fost premiat cu trei trofee, printre care Marele premiu pentru Cel mai bun film. Comedia regizată de Cristina Iacob a mai primit și trofeele pentru Cel mai bun montaj și Cea mai bună actriță într-un rol principalCrina Semciuc.

       

      Am făcut un film pentru oameni și nu există bucurie mai mare pentru regizorul unui film decât să vadă că spectatorii îi apreciază creaţia. 100,000 este un prag psihologic, greu de depășit în România, din cauza lipsei de cinematografe în țară. Mă bucură că publicul a crezut în noi. #Selfie este o poveste în care se pot regăsi toți tinerii din ziua de astăzi, indiferent de naționalitate și asta ne-a fost confirmată de succesul internațional", a declarat regizorul Cristina Iacob.

       

      Comparat cu fenomenul românesc Liceenii din anii ‘90, filmul #Selfie este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, distribuită de către Zazu Film şi regizată de Cristina Iacob. În rolurile principale pot fi urmăriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu sau Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Răzvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu sau George Vintilă care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

       

      #Selfie este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

       

      Partea a doua a filmului va fi filmată în primăvara anului 2015.  #Selfie 2 va continua, cu mult umor, aventurile celor 6 tineri ce trec pragul maturității iar spectaorii vor avea parte de și mai multe surprize.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor