Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Seria It’s A Sin, cu Olly Alexander (solistul trupei Years & Years) în rolul principal, are premiera pe HBO GO pe 23 februarie

      22 ianuarie 2021, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Miniseria  It’s A Sin, care explorează ideea de prietenie și de iubire în timpul crizei SIDA din anii 80, poate fi văzută din 23 ianuarie pe HBO GO în Europa.

      Drama în cinci părți este scrisă și produsă de scenaristul Russell T Davies (Queer as Folk, A Very English Scandal, Years and Years), nominalizat la Premiile Primetime Emmy.

       

      Trailer


      It’s A Sin explorează viețile lui Ritchie (Alexander), Roscoe (Douglas) și Colin (Howells), pe măsură ce încep o viață nouă în Londra, la începutul anilor ‘80. Inițial străini, acești tineri homosexuali și cea mai bună prietenă a lor, Jill (West), se găsesc strânși laolaltă și în curând au parte de aventuri împreună. Dar, pe măsură ce un nou virus se răspândește cu repeziciune, viețile lor vor fi testate în moduri inimaginabile.

       

      În rolurile principale sunt distribuiți Olly Alexander (solistul trupei Years & Years), Omari Douglas, Callum Scott Howells, Lydia West (Years and Years) și Nathaniel Curtis. Distribuția îi include și pe Keeley Hawes (Honour, Bodyguard, The Durrells, Line of Duty), Shaun Dooley (Gentleman Jack, Broadchurch, Woman in Black), Neil Patrick Harris (How I Met Your Mother, Gone Girl, A Series of Unfortunate Events), Stephen Fry (Wilde, Gosford Park, Bones) și Tracy Ann Oberman (Friday Night Dinner, Toast of London, After Life).

       

       

      Nicola Shindler, producător executiv, spune despre proiect: „It’s A Sin e o poveste foarte britanică, dar epidemia de SIDA a fost globală și cred că publicul va rezona cu această poveste emoționantă despre dragoste, prietenie și suișurile și coborâșurile epocii, poveste spusă prin personaje complexe și captivante. Cu o distribuție carismatică, cu stilul de povestitor plin de forță al lui Russell, care te face să râzi și să plângi la fel de mult, sunt incredibil de mândră de It’s A Sin.”

       

      Cele 5 episoade a câte 60 de minute vor fi disponibile din 23 ianuarie pe HBO GO.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor