Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Serialul „The Terror” revine la AMC pe 15 august

      17 iulie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      „The Terror: Infamia”, cel de-al doilea sezon al serialului The Terror” prezintă o serie de decese stranii care bântuie comunitatea japonezo-americană și încercarea unui tânăr de a înțelege și de a combate entitatea malefică responsabilă pentru acestea. Acțiunea sezonului care începe din 15 august pe AMC, de la ora 22.00, are loc în timpul celui de-al Doilea Război Mondial.

       

       

      Din distribuție fac parte Derek Mio în rolul lui Chester Nakayama; Kiki Sukezane (Lost in Space) în rolul lui Yuko, o femeie misterioasă din trecutul lui Chester; Cristina Rodlo (Miss Bala) în rolul lui Luz, iubita secretă a lui Chester; Shingo Usami (Unbroken) în rolul lui  Henry Nakayama, tatăl lui Chester; Naoko Mori (Everest) în rolul Asako Nakayama, mama lui Chester; Miki Ishikawa (9-1-1) în rolul lui Amy, o prietenă a familiei Nakayama; și renumitul actor, producător, scriitor și activist George Takei (Star Trek) în rolul lui Yamato-san, înțeleptul comunității și fost căpitan al unei nave de pescuit.

       

       

      The Terror: Infamiaeste o producție AMC Studios, alături de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360. Producătorii executivi și co-creatorii serialului sunt Alexander Woo și Max Borenstein, avându-l pe Woo și în funcția de showrunner. Ridley Scott, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert, Guymon Casady și Jordan Sheehan sunt, de asemenea, producători executivi.

       

       

      SURSA: AMC

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor