Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Serialul "Umbre" se întoarce cu al treilea sezon la toamnă pe HBO

      15 mai 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Sezonul cu numărul trei al producției româneşti HBO Europe, Umbre, scrisă și regizată de Bogdan Mirică, va avea premiera toamna aceasta pe HBO și HBO GO.

       

      După sezonul doi și confruntarea lui Relu cu Emilian, mult-așteptatul „care-pe-care” îl găsește pe Relu încercând să scape din capcanele întinse de polițistul psihopat.

       

      Relu nu se dă în lături de la nimic, pentru că în joc nu e doar libertatea lui, ci întreaga operațiune a „familiei” de interlopi de care aparține.

       

       

      Mizele sunt cu atât mai mari cu cât reluăm acțiunea într-un moment crucial pentru afacerea Căpitanului – fratele lui, Nicu, e pe cale să extindă imperiul către zona Americii de Sud, iar Relu este, mai nou, mâna lui dreaptă.

       

      Pe această tablă de șah minată, un duel mental între Emilian și Relu, Nico devine un pion, făcând jocul ambelor tabere pentru propria supraviețuire.

       

      Între timp, familia reală a lui Relu se destramă văzând cu ochii, Gina acceptă din inerție prezența lui Sebastian în viața ei și i-o impune și lui Chuckie, scăpat din mână. Implozia vieții duble a lui Relu pare să fie definitivă și umanitatea lui, compromisă irevocabil. 

       

       

      Aşadar, în câteva luni îi vom revedea în Umbre, între alţii, pe Șerban Pavlu, Maria Obretin, Laurențiu Bănescu, Andreea Vasile, Costel Cașcaval, Doru Ana, Mădălina Craiu, Gabi Huian, Dan Hurduc, Mihai Călin, Ștefan Velniciuc, Sergiu Costache şi Augustin Viziru.

       

      Sursa: HBO Europe

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor