Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Shia LaBeouf: „Îmi pare nespus de rău că l-am criticat pe Steven Spielberg”

      16 august 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actorul a recunoscut că regretă profund comentariile sale negative referitoare la „Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Sull”, din cadrul Festivalului de la Cannes din 2010 (unde a declarat că îndrăgita franciză este făcută de mântuială), mărturisind că acele afirmaţii dure au rupt relaţia sa cu Steven Spielberg.

       

      „Mi-a spus că sunt momente când trebuie să fii om şi sa-ţi exprimi opinia şi perioade în care să vinzi maşini”, a declarat acesta. „Este un tip pe care eu îl priveam ca pe un sensei”.

       

      Starul din „Lawless” a adăugat că nu are de gând să mai lucreze în cadrul sistemului de la Hollywood de acum înainte şi se va axa pe filmele independente.

       

      „Am terminat”, a explicat el. „Nu este loc pentru visători în acest sistem. Dacă îi dai lui Terrence Malick un film ca Transformers, va fi complet derutat. Nu are cum să reziste în acea lume”.

       

      Cele mai recente proiecte ale lui Shia – „The Company You Keep”, regizat de Robert Redford şi „The Necessary Death of Charlie Countryman” – au fost finanţate de Voltage Pictures.

       

      „Aceşti tipi sunt extraordinari”, a continuat el. „Îţi dau bani şi au încredere în tine – spre deosebire de studiori care îţi oferă bani şi apoi te comandă timp de cinci luni.”

       

       

      Sursa:hollywoodreporter.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor