Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Sicario: Asasinul” îşi găseşte ţinta, din 18 septembrie, la cinema

      16 septembrie 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Un thriller tulburător, Sicario: Asasinul surprinde, din 18 septembrie, la cinema, realitatea îngrozitoare în care traficul de droguri, crimele şi teroarea sunt la ordinea zilei la graniţa cu Mexic. Reputaţii actori Emily Blunt, Benicio del Toro şi Josh Brolin intervin cu interpretări impactante pentru a restabili legea şi ordinea.

       

      Sicario: Asasinul urmează drumul parcurs de protagonişti într-o misiune secretă, menită să depăşească limitele legii pentru a-i opri pe cei care nu joacă după reguli. „Este un film al alegerilor”, declară Benicio del Toro despre proiectul care i-a adus unul dintre cele mai conflictuale roluri din carieră. „Este greu să spui dacă vreunul dintre personajele din acţiune este cu adevărat bun sau rău. Oare scopul chiar scuză mijloacele? Ce se întâmplă atunci când eşti într-o situaţie în care vrei să omori un om şi ajungi să ucizi 20 de nevinovaţi? L-ai ucide pe cel rău cu orice preţ?”, completează actorul.

       

      „Kate este busola morală din Sicario: Asasinul. Am fost intrigată de nevoia ei de a face lucrurile după lege, aşa cum e corect. Atunci când ajunge în această lume incoerentă a agenţilor CIA şi a cartelurilor, se găseşte prinsă într-un univers complet străin. În timp ce era obişnuită să dea socoteală pentru fiecare glonţ tras, aici gloanţele zboară din toate direcţiile. Tot ceea ce stătea la baza vieţii ei dispare în această misiune, iar Kate este şocată de ce i se întâmplă”, notează Emily Blunt despre personajul interpretat în film.

       

      La graniţa dintre Statele Unite şi Mexic, legea nu există, iar neexperimentatul agent FBI Kate Mercer (Emily Blunt) devine martor al traficului internaţional de droguri desfăşurat cu implicarea forţelor guvernamentale (Josh Brolin, Benicio del Toro). Miza creşte atunci când aceştia trebuie să îl captureze pe capul întregii organizaţii criminale.

       

      Benicio del Toro este principalul colaborator în misiunea condusă de FBI la graniţă, iar trecutul întunecat al acestuia o va face pe Kate să pună la îndoială tot ce ştia pentru a supravieţui.

       

      Filmul explorează o lume a întrebărilor dure şi a răspunsurilor crude, în timp ce testează forţa şi emoţiile oamenilor puşi în situaţia de a alege între propriile dorinţe şi moralitate, într-un context în care singurul scop este acela de a supravieţui pentru încă o zi.

       

      Din 18 septembrie, Freeman Entertainment prezintă în premieră pe marile ecrane din România, acţiunea Sicario: Asasinul, unul dintre cele mai aşteptate şi impresionante filme ale acestui an.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor