Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Simon Pegg și Nick Frost scriu un nou serial de comedie

      7 august 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Un nou serial de comedie dezvoltat de Amazon îi are ca autori pe Simon Pegg și Nick Frost, deveniți celebri pentru prestațiile din Spaced, Slaughterhouse Rulez și Cornetto Trilogy.


      Cea mai populară colaborare a celor doi a fost comedia horror Shaun of the Dead din 2004, urmară de Hot Fuzz (2007) și comedia The World’s End (2013). Pasiunea lor pentru horror, SF și comedie i-a adus împreună și în proiectul Paul (2011) despre niște fani de benzi desenate care călătoresc în America și întâlnesc un extraterestru din Area 51.

       

      Serialul Truth Seekers îi are în centrul atenției pe Gus și Dave, doi investigatori de fenomene paranormale care monitorizează aparițiile fantomelor de pe teritoriul Marii Britanii, filmând tot felul de întâmplări care-i duc spre o descoperire senzațională: o conspirație ce amenință întreaga umanitate.


      Spre deosebire de Good Omens, serialul adaptat după scrierile celebrilor Neil Gaiman și Terry Pratchett, proiectul Truth Seekers nu are nicio bază de fani ale căror așteptări trebuie împlinite, însă, experiențele lor anterioare sunt un indiciu al unui tip de umor negru care poate garanta succesul acestei comedii.

       

      Serialul va avea 8 episoade de 30 de minute fiecare și va fi produs de compania înființată de Simon Pegg și Nick Frost în 2017 - Stolen Picture.

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor