Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Soluţionarea divorţului dintre Katie Holmes şi Tom Cruise!

      11 iulie 2012, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      La mai puţin de două săptămâni după ce Katie Holmes a decis să se despartă de Tom Cruise, cei doi au ajuns la o înţelegere.

       

      „Cazul a fost soluţionat, iar acordul a fost semnat. Suntem bucuroşi pentru Katie şi familia ei şi încântaţi să vedem cum va începe un nou capitol din viaţa ei”, a declarat avocatul actriţei, Jonathan Wolfe pentru revista People.

       

      Nu am fi ajuns la acest rezultat fără ajutorul partenerului meu, Gary Skoloff şi consilierilor de la Aronson Mayefsky şi Walzer & Melcher din California.

       

      „Le mulţumim reprezentanţilor lui Tom pentru  profesionalismul de care au dat dovadă, în soluţionarea rapidă a cazului.”

       

      Avocatul lui Tom Cruise, Dennis Wasser a spus şi el câteva cuvinte pentru revista People: „Toată lumea este fericită că s-a încheiat această negociere. Le dorim numai bine tuturor.”

       

      Nu au fost oferite prea multe detalii, însă Holmes şi Cruise au declarat separat, că au avut în vedere, în principal, protejarea fiicei lor, Suri, în vârstă de 6 ani.

       

      „Suntem hotatâţi să ne facem datoria de părinţi astfel încât să-i asigurăm binele fiicei noastre, Suri. Vrem să menţinem private problemele care ne afectează familia şi să ne exprimăm respectul reciproc pentru angajementul pe care şi l-a luat fiecare dintre noi”, au redat purtătorii de cuvânt ai celor doi, Nancy Ryder, respectiv Amanda Lundberg.

       

      Prietenii apropiaţi ai actorilor spun că Holmes (33 de ani) şi Cruise (50 de ani), au ajuns la un acord, în urma căruia Suri va locui cu mama ei în New York, iar tatăl va avea drepturi de vizitare generoase.

       

       

      Sursa: people.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor