Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sony plătește scump pentru cel mai nou film al lui Quentin Tarantino!

      19 noiembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Sony a preluat cel mai nou film al lui Quentin Tarantino, după cum FilmSi anunța ieri. Cum a reușit să câștige lupta cu Warner Bros. și Paramount? Cu promisiuni considerabile.

       

      Mai exact, un buget de producție de 95 de milioane de dolari, spun surse citate de hollywoodreporter.com. De asemenea, regizorul ar fi cerut să aibă ultimul cuvânt de spus cu privire la retușurile finale și să fie lăsat să își pună creativitatea în scenă, după cum dorește. Mai mult, Tarantino a cerut ca drepturile asupra filmului să îi revină după o perioadă cuprinsă între 10 și 20 de ani.

       

      Cea mai nouă peliculă a regizorului va avea actori de excepție în distribuție. Tarantino este în discuții cu Tom Cruise, Leonardo DiCaprio, Brad PittMargot Robbie și Jennifer Lawrence.

       

      Filmările vor avea loc în Los Angeles și vor începe anul viitor, iar premiera este programată în 2019. Cât despre scenariul peliculei, povestea o va include pe actrița Sharon Tate, soția regizorului Roman Polanski, ce a fost ucisă în 1969, gravidă fiind.

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor