Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Sophie Turner: “Petiția pentru refacerea sezonului final Game of Thrones este o lipsă de respect” din partea fanilor

      22 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actrița care o interpretează pe Sansa consideră că fanii Game of Thrones care au cerut refacerea sezonului final dau dovadă de lipsă de respect față de munca depusă de întreaga echipă.

       

      Într-un interviu acordat recent publicației New York Times, Sophie Turner spune că nu este surprinsă de reacțiile agresive ale fanilor serialului. “Oamenii îşi formează mereu o idee despre cum le-ar plăcea să se încheie un serial, iar când nu se întâmplă aşa cum şi-au imaginat, încep să-şi exprime nemulţumirile”, a declarat actrița în vârstă de 23 de ani.

       

      sansa

       

      Cu toate acestea, Sophie pare deranjată de petiția semnată de peste 1 milion de persoane care cer refacerea sezonului final Game of Thrones.

       

      „Aceste petiţii reprezintă o lipsă de respect faţă de echipă, scenariști, regizori, producători, care au muncit neobosiţi timp de 10 ani, iar apoi timp de 11 luni pentru filmarea ultimului sezon. Au fost în jur de 50 de nopţi de filmări. Foarte multe persoane au muncit atât de mult, iar faptul că oamenii aruncă totul la gunoi doar pentru că nu a fost ceea ce au vrut ei să vadă este pur şi simplu o dovadă de lipsă de respect“, a mărturisit actriţa. 

       

       

      Sophie Turner s-a declarat împăcată cu deznodământul personajului ei, Sansa Stark, care a ajuns Regina Nordului. „Mi-a plăcut. Nordul este singurul loc în care Sansa se simte cu adevărat în siguranţă, este locul pe care-l poate conduce cu iubire şi dreptate. Şi-a îndeplinit scopul pentru care s-a luptat de-a lungul seriei: să se întoarcă acasă, să-şi protejeze căminul şi în sfârşit a obţinut asta“. 

       

      Cel mai nou film în care joacă Sophie Turner este "X-Men: Dark Phoenix", care va rula în cinematografe în varianta 3D începând cu 7 iunie 2019.

       

       

      Sursa: nytimes.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor