Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Spider-Man: Far From Home” continuă povestea din “Avengers: Endgame” – Vezi trailer

      7 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Încă de la începutul trailerului suntem avertizați că avem parte de spoilere. Așadar, vă recomandăm să vizionați “Avengers: Endgame” pentru a înțelege evenimentele din “Spider-Man: Far From Home”.

       

      Trailerul noului film Spider-Man a fost lansat ieri de Studiourile Marvel și prezintă povestea Omului-Păianjen după evenimentele care au loc în “Avengers: Endgame”. Peter Parker (Tom Holland) și prietenii lui pornesc într-o călătorie în Europa cu ocazia vacanţei de vară, în speranța că vor lăsa în urmă faptele eroice și se vor bucura de relaxare.

       

      spiderman

       

      Însă Peter este cooptat de Nick Fury (Samuel L. Jackson) într-o misiune importantă: trebuie să descopere misterul unor creaturi elementale ce fac ravagii pe continent. În acest scop, Spider-Man se aliază cu Mysterio (Jake Gyllenhaal) pentru a lupta împotriva elementalilor.

       

      Iată trailerul “Spider-Man: Far From Home”:

       

      Atenție, urmează spoilere! Din trailer aflăm că Iron-Man a murit, iar Spider-Man este supereroul potrivit pentru a-i lua locul. Doar că Peter Parker traversează perioada adolescenței, iar singura lui preocupare este să îi declare dragostea frumoasei MJ.

       

      spiderman MJ

       

      Peter află totodată de existența unui multivers și a unui dușman extrem de puternic, așadar este momentul ca Spider-Man să își asume responsabilitatea unui veritabil supererou și să preia locul lăsat liber de Iron-Man.

       

      Spider-Man: Far From Homeva avea premiera în cinematografe pe 5 iulie 2019.  “Avengers: Endgame” rulează deja pe marile ecrane în format IMAX și 3D - Rezervă aici bilete

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor