Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      „Spider-Man: Far from Home” domină în continuare box-office-ul nord-american

      15 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      În al doilea weekend de la premieră, „Spider-Man: Far from Home” s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american, cu încasări de 45,3 milioane de dolari.

       


       

      Spider-Man: Far From Home”, care continuă povestea lui Spider-Man după evenimentele care au loc în “Avengers: Endgame”, a obținut pănă acum încasări de 850 de milioane de dolari în box-office-ul global, potrivit boxofficemojo.com.

       


       

      Toy Story 4” şi-a menţinut poziţia secundă în topul încasărilor din cinematografele nord-americane. În al patrulea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 20,6 milioane de dolari. Pe plan internațional, animația a obținut încasări de 771 milioane de dolari.

       


       

      Filmul „Crawl” a debutat pe locul al treilea în top, cu încasări de 12 milioane de dolari. "Crawl/ Ape ucigașe" este un thriller plin de suspans despre o tânără, fostă înotătoare de performanță, care se întoarce în orașul natal chiar în momentul unui uragan de categoria 5. Aceasta încearcă să îşi salveze tatăl şi ajunge să fie prinsă într-o casă inundată, fiind nevoită să lupte cu aligatorii.

       


       

      Comedia de acţiune „Stuber: Detectiv de nevoie” a debutat pe poziţia a patra a box office-ului nord-american, cu încasări de 8 milioane de dolari, în timp ce comedia muzicală „Yesterday”, regizată de Danny Boyle, a coborât două locuri, până pe cinci, după ce în al treilea weekend de la premieră a generat încasări de 6,7 milioane de dolari.


      Sursa: Boxofficemojo.com, News.ro

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor