Vrei la cinematograf?

    Filme
     Actori, regizori, scenaristi, producatori
      vezi toate rezultatele »

      Stiri din filme

      Home » Stiri din filme » „Tărâmul binecuvântat / God's Own Country” va fi lansat în cinematografele din România pe 17 noiembrie

      Lansat și premiat la Sundance Film Festival, „Tărâmul binecuvântat”/ „God's Own Country” a adunat mai multe distincții la diverse festivaluri internaționale, printre care: Directing Award la Sundance Film Festival, Männer Jury Award la Berlinale, Best British Feature Film la Edinburgh International Film Festival, Special Jury Award la TIFF Cluj, Audience Award la Frameline San Francisco International LGBTQ Film Festival.
      Comparat în presa internațională cu Brokeback Mountain, „Tărâmul binecuvântat”/ „God's Own Country” aduce pe  ecranele din România, din 17 noiembrie, o poveste de amor inedită. Un tânăr fermier britanic, Johnny Saxby (Josh O'Connor), obișnuit cu beţii straşnice şi sex la întâmplare, la ferma părinților săi din Yorkshire, îl întâlnește pe  muncitorul român Gheorghe (Alec Secăreanu), un zilier care-l cucerește cu naturalețea lui.

       

      Pe Alec Secăreanu, actorul român devenit celebru în străinătate pentru rolul din „Tărâmul binecuvântat”/ „God's Own Country”, l-ați mai văzut într-o serie de scurtmetraje (“Candy Crush”, “Mătăsari”, “My Name Is ...”, etc), seriale tv și lungmetraje: “Love Bus: Cinci povești de dragoste din București”, “Visul lui Adalbert”. Pentru castingul la acest film a concurat cu alți 40 de actori, care s-au întâlnit cu regizorul britanic pe parcursul a 6 luni.

       

      Filmul lui Francis Lee va fi distribuit în cinematografele din România de Bad Unicorn. „Tărâmul binecuvântat”/ „God's Own Country” este al doilea film european distribuit de Bad Unicorn, după filmul câștigător al Ursului de Aur la Berlinale, „Despre trup și suflet” / „On Body and Soul” care a avut peste 14.000 de spectatori în cinematografele românești în această vară.

      ,

      Comenteaza subiectul

      Nume
      Email
      Comentariu
      Pentru a publica mesajul va rugam introduceti in spatiul liber codul de mai jos


      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site
      Abonare newsletter

      Aboneaza-te la newsletterul FilmSi pentru a primi pe e-mail stirile care te intereseaza.

      Nici noua nu ne place spamul, asa ca iti garantam ca nu vom da email-ul tau altora.

      Abonarea s-a facut cu succes!