Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Teo, revine la Pro TV

      9 ianuarie 2012, Autor: Oksana Radu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Cunoscuta realizatoare de televiziune Teo Trandafir acceptă o nouă provocare - începe anul într-o nouă postură, cea de actriţă în serialul "Pariu cu viaţa", al cărui al doilea sezon va începe în 6 februarie, la Pro TV, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

       

      Din 6 februarie, în fiecare luni, de la ora 20.30, la Pro TV, "Pariu cu viaţa" revine cu un nou sezon, cu o Teo Trandafir într-o postură inedită, cea de actriţă, cu multe alte personaje noi şi multe aventuri ale tinerilor din LaLa Band.

       

      După un an foarte dificil şi gata să-şi descopere noi valenţe artistice, Teo mărturiseşte că apariţia în serialul fenomen al României înseamnă pentru ea însăşi un pariu cu viaţa.

      "La 43 de ani mă reinventez ca om, dacă-mi iese chestia asta mă declar fericită. Amuzant sau nu, rolul meu din «Pariu cu viaţa» mi se potriveşte foarte bine, asta e de fapt marele meu pariu"spune vedeta TV.

       

      În serialul "Pariu cu viaţa", Teo Trandafir va juca rolul Zânei Crăciun, şefa lui Gică (Radu Gabriel) şi a Tanticăi (Elvira Deatcu), o poliţistă venită de la Iaşi în Capitală, care face furori cu accentul ei.

       


      După câteva săptămâni petrecute pe platourile de filmare din Buftea, Teo a intrat perfect în atmosferă şi se bucură de atenţia şi grija tuturor celor din echipă. "Nu eram pregătită pentru asta, pentru mine este o experienţă inedită. Înainte să auzi «acţiune» pe platouri se spun multe alte lucuri pe care nu le înţeleg gen: «set», «camera roll». Eu nu reacţionez decât la «acţiune» şi, dacă apare vreun moment în care dau o bâlbă, stau lângă minunaţii Elvira şi Radu, care se poartă cu mine precum cu un ou, mă uit în ochii lor şi merg mai departe. Pentru mine «Pariu cu viaţa» înseamnă o reinventare a unui om, a mea, la care cei doi au fost martori direcţi.

       

      Acasă, Teo Trandafir are un fan înfocat al serialului, pe fiica ei, Maia, căreia i-a promis că o să o ia la filmări să-şi cunoască favoriţii din LaLa Band.

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor