Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Expanse va avea parte de sezonul 5

      31 iulie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Serialul The Expanse, inspirat din romanele semnate de James S. A. Corey (pseudonimul comun al autorilor Daniel Abraham și Ty Franck) va continua cu al patrulea sezon din 13 decembrie 2019. Realizatorii au confirmat deja continuarea acțiunii cu sezonul 5 pe Amazon PrimeAsigurarea viitorului The Expanse, pe care fanii îl așteaptă online până la 9 sezoane corespondente cărților, reprezintă o garanție din partea Amazon că investiția în acest proiect continuă și se va reflecta și în calitatea produsului.


      Pacea dintre Pâmântul privilegiat și schimonosit de lupte politice și controlat de Națiunile Unite, spartanul și independentul Marte, muncitoreasca zonă a centurii asteroizilor și alte planete este în continuare amenințată. Cibola Burn, al patrulea roman din serie, plasează acțiunea pe Ilus, o nouă planetă descoperită după accesul la o formulă nouă de călătorie căpătat de umanitate în al treilea sezon.

       


      Aventurile echipajului de pe nava Rocinante continuă, conspirațiile la fel, iar lupta pentru putere și diferențele de viziune dintre exploratori și politicienii separtaiști sau unioniști pun din nou vieți în pericol.

       

       

      Sursa: screenrant.com, inverse.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor