Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "The Jesus Rolls", spin-off după "The Big Lebowski", va avea premiera în prima jumătate a anului viitor

      9 iulie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Filmul The Jesus Rolls, spin-off inspirat din celebrul The Big Lebowski, va avea premiera în prima jumătate a anului 2020, dezvăluie Variety.

       

       

      Pelicula este realizată de John Turturro pornind de la personajul Jesus Quintana pe care l-a interpretat în lungmetrajul fraţilor Joel şi Ethan CoenScreen Media a cumpărat drepturile filmului scris şi regizat de Turturro.

       

      Intitulat inițial Going Places, The Jesus Rolls ne arată trei inadaptaţi care ajung să trăiască o surprinzătoare poveste de dragoste şi a căror atitudine faţă de trecut sau viitor se întoarce împotriva lor.

       

      Scenariul e bazat pe povestea lui Bertrand Blier şi personajele create de fraţii Coen. Turturro este și actorul principal, iar din distribuţie mai fac parte Susan Sarandon, Bobby Cannavale, Pete Davidson şi Audrey Tatou.

       

       

      Este un film uşor picant. Arată cât de proşti sunt bărbaţii. Cam despre asta este filmul - femeile sunt personajele mai puternice, mai adunate. Este o explorare a lui Jesus după ce iese din închisoare. Este o comedie, dar una foarte umană”, a spus Turturro.

       

      The Big Lebowski, cu Jeff Bridges, John Goodman, Steve Buscemi, Philip Seymour Hoffman, John Turturro şi Julianne Moore în distribuţie, a avut premiera în competiţia Berlinalei din 1998.

       

       

      Chiar dacă nu a primit premii importante, filmul a devenit unul clasic al genului, primind aprecierea criticilor și spectatorilor din toată lumea.

       

      Sursa: variety.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor