Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Lion King, al doilea cel mai bun debut al anului în box office-ul american

      22 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      The Lion King” s-a clasat pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, devenind al doilea cel mai bun debut al anului, după „Avengers: Endgame”. 

       

      Remake-ul live-action realizat de Disney a generat încasări de 185 de milioane de dolari în box-office-ul nord-american și 531 de milioane de dolari în plan global, în weekend-ul lansării în cinematografe. 

       


       

      Potrivit primelor review-uri, „The Lion King” beneficiează de efecte vizuale extraordinare, fiind cel mai scump remake Disney - bugetul filmului s-a ridicat la aproximativ 260 milioane de dolari! 

       

      Acţiunea se petrece în Africa, unde regele leu Mufasa şi regina Sarabi sărbătoresc naşterea primului moştenitor, puiul de leu Simba (voce Donald Glover). Între timp, fratele mai tânăr al lui Mufasa, Scar, realizează că nu mai este moştenitorul tronului şi pune la cale atât uciderea lui Simba, cât şi a lui Mufasa. Simba reuşeşte însă să scape şi este alungat din regat. Puiul de leu va creşte în sălbaticie, unde o va întâlni pe Nala (voce Beyonce) şi alte animăluţe care îi vor deveni prieteni. Simba va trece prin multe aventuri care îl vor ajuta să îşi revendice titlul de Regele Leu. 

       


       

      Spider-Man: Far From Home” a coborât pe locul secund în clasamentul nord-american, cu încasări de 21 de milioane de dolari în al treilea weekend de la premieră, în timp ce „Toy Story 4” ocupă locul 3 în box-office-ul american, cu încasări de 14,6 milioane de dolari în al cincilea weekend de la premieră.

       

      "The Lion King/ Regele Leu” rulează în cinematografe în format 3D şi IMAX, atât în varianta subtitrată, cât şi dublată în limba romană. Vezi aici program & rezerva bilete.

       

      Sursa: Boxofficemojo.com, News.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor