Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      The Long Night, un prequel Game of Thrones cu Stark și fără Lannister

      10 iulie 2019, Autor: Anca Maco
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      George R.R. Martin, autorul seriei A Song of Ice and Fire care a inspirat Game of Thrones, a dezvăluit recent că eroii unei prime serii (pe care echipa o numește The Long Night) vor fi membrii casei Stark. Având în vedere că acțiunea acestui prequel are loc mult înainte de întemeierea casei Lannister, membrii acelei famii încă nu există sub acest nume, dar fondatorii ei, numiți Casterly, complotează și ocupă locul numit „Rock of Gibraltar”.

       

      Acțiunea serialului are loc cu 5000 de ani înainte de evenimentele din Game of Thrones, când o sută de mici regate își dispută terenuri și n-au gând de unitate.

       

      Cel mai probabil, o să aflăm mai multe despre oamenii nordului și lupii lor puternici, dintr-un serial nou din distribuția căruia fac parte, momentan, Naomi Watts (The Loudest Voice), Miranda Richardson (Good Omens) și Georgie Henley (The Chronicles of Narnia).

       

      Titlul serialului se va schimba, cu siguranță, fiindcă nimeni nu e mulțumit cu acestă opțiune. Iar de proiect se ocupă Jane Goldman. Dar până când pilotul va ajunge la HBO, mai e cale lungă și se pot schimba multe...
      Între timp, fanii lui Martin așteaptă a șasea cartea din serie, The Winds of Winter, la care scriitorul spune că lucrează.

       

       

      (Surse: EW, SCREENRANT)

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor