Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "The Nice Guys", detectivii mereu gata să sară în ajutor

      13 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      The Nice Guys” va fi ca o gură de aer proaspăt vara aceasta. Cu toate că lunilie următoare vor fi lansate multe filme bine cotate, regizorul Shane Black  ne propune ceva diferit: Ryan Gosling şi Russell Crowe, o  echipa excelentă de detectivi, o combinaţie perfectă pentru a convinge publicul să meargă în sălile de cinema.

       

      Black a început lucrul la acest scenariu acum 13 ani. După mai multe încercări de a-l ecraniza, proiectul a prins în sfârşit viaţă atunci când producătorul Joel Silver a reuşit să-i aducă pe Gosling şi Crowe la bord. Aşteptarea lui Black a meritat pentru că a reuşit să aducă doi actori renumiţi care cu siguranţă se potrivesc perfect pe rol. Dacă chimia dintre Gosling şi Crowe este la fel de incitantă precum se vede în tailer, atunci ne putem aştepta la o experienţă iedita plasată în anii ‘70.

       

      Vara aceasta vom vedea multe explozii şi super eroi pe marile ecrane dar ca filmul “The Nice Guys” probabil nu va fi nici unul. Nu de multe ori ai ocazia să îi vezi pe Ryan Gosling şi Russell Crowe într-un dialog marca Shane Black şi acesta este un motiv excelent să nu rataţi acest film.

       

      Sursă: slashfilm.com

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor