Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “The Nun” a obținut 131 milioane de dolari în weekend-ul lansării și a doborât câteva recorduri

      10 septembrie 2018, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Filmul horror “The Nun” a fost lider detașat de box-office în weekend-ul ce tocmai s-a încheiat, atât în România cât și în SUA, depășind totodată și încasările obținute la debut de filmele anterioare ale seriei “The Conjuring”.

       

      Așa cum era de așteptat, “The Nun/ Călugărița: Misterul de la mânăstire”, care a fost filmat aproape în întregime în România, a avut un succes răsunător. În weekend-ul 7-9 septembrie, filmul a încasat 53,5 milioane de dolari în SUA și încă 77,5 milioane de dolari în alte țări, ajungând la un debut global de 131 milioane de dolari.

       

      Astfel, “The Nun” a devenit cel mai profitabil film al seriei “The Conjuring” în ceea ce privește încasările obținute în weekend-ul lansării. Recordul era deținut de primul film lansat în 2013, “The Conjuring/ Trăind printre demoni”, care a obținut 41,8 milioane de dolari în SUA, la debut.

       

      nun

       

      Un alt record realizat de către “The Nun” este faptul că se situează pe locul doi în topul celor mai profitabile lansări din luna septembrie din istoria cinematografiei. Cu încasări de 53,5 milioane de dolari în SUA, “The Nun” a depășit suma obținută de animația “Hotel Transylvania 2” în septembrie 2015, respectiv 48,4 milioane de dolari. Pe primul loc rămâne însă filmul horror “It”, care în urmă cu fix un an obținea încasări de 123,4 milioane de dolari într-un singur weekend, în SUA.

       

      Acesta este cel de-al cincilea weekend în care compania Warner Brothers ocupă locul fruntaș în box-office-ul de weekend, după succesul precedent înregistrat de filmele “The Meg” și “Crazy Rich Asians”. Astfel, studiourile Warner Bros. dețin filmele care se află atât pe primul loc, cât și pe locul doi în top, fiind o realizare unică în ultimii 25 de ani.

       

      Sursa: Boxofficemojo.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor