Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Thriller-ul psihologic coreean "Burning/ În flăcări", la cinema din 17 mai

      8 mai 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Considerat unul dintre cele mai captivante thrillere ale anului, filmul coreean "Burning/ În flăcări" se lansează în cinematografe pe 17 mai.

       

      În flăcări/Burning a făcut istorie la Cannes, unde a primit Premiul juriului FIPRESCI pentru Cel mai bun film și Premiul Vulcan pentru scenografie și reușind să devină totodată cel mai bine cotat film de către criticii Screendaily din istoria Festivalului de la Cannes. Cei 10 criticii ai revistei i-au acordat o medie de 3.8, În flăcări depășind astfel recordul (3.7) obținut acum doi ani de Toni Erdmann, regizat de Maren Ade.

       

      afis

       

      Totodată, Tim Grierson de la Screendaily scria despre regizorul Lee Chang-dong că „a venit să dea foc competiției de la Cannes” cu cel mai recent film al său. Tot el afirmă că filmul este „devastator…de o complexitate și un mister pătrunzătoare”.

       

      Inspirat din povestirea scurtă „Arderea hambarelor” de Haruki Murakami, care face parte din volumul „Elefantul a dispărut” (Polirom, 2015), În flăcări este un thriller psihologic cu accente romantice în care un scriitor aspirant și un tip bogat devin rivali pentru dragostea aceleiași fete. În timpul unei livrări, Jongsu, un curier, interpretat de actorul Yoo Ah-in, dă din întâmplare peste Haemi (Jeon Jong-seo), care locuia pe vremuri în cartierul lui. Haemi îl roagă să aibă grijă de pisica ei cât timp va călători în Africa. La întoarcere, i-l prezintă pe Ben (Steven Yeun), un tip misterios pe care l-a întâlnit în vacanță. Într-o zi, Ben îi povestește lui Jongsu despre hobby-ul său cât se poate de neobișnuit.

       

      În flăcări/Burning va fi lansat în România de Voodoo Films începând cu 17 mai și va putea fi văzut în București, Botoșani, Bistrița, Craiova. Cluj-Napoca, Constanța, Brașov, Pitești, Piatra Neamț, Târgu-Mureș, Târgu-Jiu, Slobozia, Bârlad, Sfântu Gheorghe, Arad.

       

       

      Sursa: Voodoo Films

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor