Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Thrillerul tulburător "The Golden Glove" ecranizează povestea reală a unui criminal în serie, din 21 iunie la cinema

      13 iunie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      The Golden Glove/ Mănușa de Aur, cel mai nou film semnat de Fatih Akin, ajunge din 21 iunie pe marile noastre ecrane, distribuit de Independenţa Film.

       

       

      The Golden Glove este un thriller șocant despre Fritz «Fiete» Honka, criminalul în serie care a ultragiat Hamburgul în anii ‘70, inspirat de un caz real și având la bază bestsellerul scris de Heinz Strunk, „The Golden Glove”.

       

       

      Filmul spune povestea reală a lui Fritz, un ucigaș în serie care ataca, ucidea şi dezmembra femeile din districtul felinarelor roșii din Hamburg, atrăgându-le în apartamentul său din mansardă.

       

      Teribil de incomod, nerecomandat sensibililor și interzis minorilor, The Golden Glove a șocat audiența încă de la premiera din cadrul Festivalului de Film de la Berlin prin abordarea deosebit de brutală a vieții mizere și crimelor teribile înfăptuite de Fritz «Fiete» Honka.

       

       

      Bulversant și tulburător, filmul regizorului german de origine turcă Fatih Akin îl are în rolul principal pe tânărul actor Jonas Dassler, în vârstă de doar 23 de ani.

       

      De nerecunoscut sub machiajul special, care a adus și un premiu acestei pelicule, Jonas Dassler se metamorfozează într-un psihopat alcoolic, sadic și declasat, care a terorizat Hamburgul în anii ‘70.

       

      Sursa: Independenţa Film

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor