Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      TIFF şi-a lansat propria platformă de streaming pentru a continua online experiența festivalului

      7 iunie 2019, Autor: Alexandra Malachi
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      În cadrul cele de-a 18-a ediţii, care are loc zilele acestea, la Cluj, Festivalul Internațional de Film Transilvania a lansat prima platformă de streaming ce continuă online experienţa TIFF.

       

       

      Serviciul TIFF Unlimited este un produs unic atât în România, cât și în rândul festivalurilor din Europa Centrală și de Est, şi îşi propune să aducă filme de artă care au rulat la cinema doar de câteva ori, filme care s-au bucurat de succes la festival, filme de autor, independente sau premiate, precum şi producţii noi, care nu se găsesc pe alte canale.

       

      Din 6 iunie, pe unlimited.tiff.ro, cinefilii pot putea viziona filme din selecția TIFF 2019, selecții din anii anteriori, precum și filme premiate din portofoliul companiilor de distribuție din România.

       

       

      The festival must go on. Anytime. Online” este mesajul TIFF Unlimited, care marchează un nou nivel de responsabilitate asumat de organizatori în promisiunea de a aduce filmele TIFF în fața cât mai multor spectatori, oferindu-le acces, oricând și oriunde, doar pe teritoriul României, la filme din toată lumea, de pe mai multe device-uri, se arată în comunicatul organizatorilor.

       

       

      Ne dorim de multă vreme să continuăm experiența TIFF  în mediul online, fiindcă publicul și-a dorit să revadă filme din festival sau să vadă filme pe care le-a ratat, iar TIFF Unlimited este vehiculul care le aduce tuturor cinefililor, indiferent dacă au ajuns sau nu la TIFF, propriul festival de film acasă.”, spune Tudor Giurgiu, directorul Festivalului Internațional de Film Transilvania.

       

      "Platforma de streaming va include filme noi în fiecare lună, astfel încât experiența festivalului continuă, de fapt, pe tot parcursul anului.”, a spus şi Mihai Chirilov, director artistic TIFF.

       

       

      Prețul unui abonament lunar la serviciul TIFF Unlimited este de 5 Euro + TVA/lună, iar până pe  9 iunie, utilizatorii pot opta pentru unul dintre abonamentele disponibile la un preț promoțional - 10 Euro (3 luni), 25 Euro (6 luni), 50 Euro (1 an).

       

      Toți abonații TIFF Unlimited vor beneficia de gratuitate timp de o săptămână, după ce și-au făcut contul.

       

      Sursa: TIFF Unlimited

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor