Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tim Blake Nelson va juca alături de Gerard Butler

      24 februarie 2018, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Încă un actor se alătură distribuției Angel Has Fallen. Este vorba despre Tim Blake Nelson (O Brother, Where Art Thou?), ce i se alătură, astfel, lui Gerard Butler, care va reveni în rolul principal, în cel de-al treilea lungmetraj al seriei Olympus Has Fallen.

       

      De această dată, agentul Mike Banning va fi acuzat că a încercat să îl omoare pe Președintele american Trumbull (rol interpretat de Morgan Freeman) și va fi nevoit să descopere adevărata amenințare, pentru a-și recupera reputația.

       

      Din distribuția peliculei regizate de  Roman Waugh (Snitch), vor mai face parte Jada Pinkett Smith (Girls Trip), Piper Perabo (Covert Affairs) și Sapir Azulay (The Angel).

      Deocamdată, nu se știe ce personaj va juca Tim Blake Nelson și nici nu există o dată de lansare pentru Angel Has Fallen.

       

      Suntem curioși dacă succesul celui de-al treilea film al francizei îl va depăși pe cel înregistrat de primele două lungmetraje. Olympus Has Fallen a obținut 170 de milioane de dolari, la nivel global, în timp ce London Has Fallen a înregistrat venituri de peste 200 de miloane de dolari.

       

      Sursa: comingsoon.net, deadline.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor