Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Todd McFarlane îl vrea pe Leonardo DiCaprio în filmul The Spawn

      25 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      McFarlane a încheiat în cele din urmă vorbele și zvonurile la Comic-Con 2017, când a anunțat că următorul film bazat pe semnătura Spawn s-a întâmplat în cele din urmă, la studioul de film de groază / thriller Blumhouse Productions susținându-l.


      În timp ce McFarlane a câștigat ceva reputație pentru că vorbește mai mult decât de obicei de acest nou progres în planurile sale de film Spawn, creatorul de cărți de benzi desenate vorbește de câțiva actori de nume mari care ar putea juca în repornirea Spawn - inclusiv Leonardo DiCaprio.

       

      "Având în vedere că principalul motiv a fost Twitch (un detectiv NYPD care vine să-l vadă pe Spawn), când scriam, îl aveam în cap pe Leonardo DiCaprio. Nu știu dacă oamenii au văzut The Wolf of Wall Street, dar nu există o maniacalitate în el, el mergea în sus și în jos, în sus și în jos, și în sus și în jos, era aproape amețit, emoțional, să meargă cu el și există părți în acest film unde voi avea nevoie de un actor pentru a putea face aceste mișcări, atât în termeni de normalitate, în termeni de manieci, în termeni de furie, cât și în termeni de bucurie - și să poată merge la niște extreme în ea ".


      Este un lucru ciudat să auzi un fel de performanță asociată cu caracterul detectivului Twitch Williams, care (în scrierile lui McFarlane) este stoic, vorbăreț și un tip de polițist mai observabil - o folie perfectă la stradă puternică și bombastică, Savvy partener, Sam. Se întreabă dacă scenariul de film al lui McFarlane, Spawn rămâne adevărat față de propriile sale rădăcini de caractere ...

       

      Sursa: http://comicbook.com/

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor