Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tom Cruise revine în „Top Gun: Maverick” - Vezi trailer

      19 iulie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Invitat la festivalul Comic Con din San Diego, Tom Cruise a prezentat publicului, în premieră, trailerul filmului „Top Gun: Maverick”.

       

      „Am simţit că este responsabilitatea mea să vă prezint asta. „Pentru mine, «Top Gun» înseamnă competiţie”, a declarat Tom Cruise.

       


       

      Top Gun: Maverick” se va lansa în cinematografe pe 26 iunie 2020, la 34 de ani de la premiera filmului „Top Gun”, care i-a cimentat lui Cruise statutul de superstar. Cu o poveste situată în zilele noastre şi tehnică militară modernă, noul film prezintă încercarea piloţilor veterani de a demonstra că pot face faţă noilor tehnologii în domeniu, reprezentate de drone.

       

      Din trailerul noului film aflăm că personajul lui Tom Cruise, Maverick, a devenit căpitan de zbor, trăieşte în continuare viaţa la intensitate maximă, iar atitudinea sa nu s-a schimbat prea mult.

       


       

      Din distribuţia „Top Gun: Maverick” mai fac parte Jennifer Connelly, Ed Harris, Jon Hamm, iar Val Kilmer reia rolul Iceman. Lungmetrajul este regizat de Joe Kosinski ("Tron: Legacy").

       


       

      Top Gun”, lansat în 1986, a fost un adevărat succes de box-office: cu un buget de producţie de 15 milioane de dolari, filmul a generat încasări de peste 350 de milioane de dolari la nivel global.

       

      Sursa: Variety.com 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor