Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 10 cele mai ciudate filme cu super-eroi din toate timpurile

      27 iunie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Eroii din aceste filme nu stau în picioare, nu au nici un interes în politică și în unele cazuri sunt grav bolnavi psihic, dar trebuie să-i înțelegi pentru că nu au nici o problemă să arunce un asasin dintr-un avion. Hai să vedem, Căpitane America.


      Aici, deci, sunt cei 10 super-eroi care trebuie să fie chemați în acțiune încă o dată. Ei nu vor lua poziție împotriva inegalității sau nu vor rezolva problemele lumii, dar când vine vorba de lupta împotriva vacii vampirice și a mumiilor mexicane, nimeni nu este mai bun.

       

      10. Super (2010)

       


       

      Întâmpinat de "viziuni" în care îl vede pe Isus, demoni și un super-erou cunoscut drept Sfântul Răzbunător, Frank (Rainn Wilson) devine The Crimson Bolt și se hotărăște să-și salveze soția din brațele unui deținător de droguri Jacques (Kevin Bacon). Lipsind puteri reale, Frank se lupta cu dusmanii inainte de a gasi un partener numit Boltie (Ellen Page), o angajată al magazinului de benzi desenate care se dovedește a fi o psihopată care iubește violența.


      Filmul se adresează uneia dintre cele mai vechi întrebări din cărțile de benzi desenate: cât de deteriorată trebuie să fiți în vedere să vă îmbogățiți și să luptați împotriva crimei? Răspunsul, cel puțin în cazul lui Frank, este într-adevăr foarte afectat, dar după cum se dovedește, acțiunile sale au consecințe pozitive și eliberează lumea de un scumbag, permițând în același timp unei persoane bune să trăiască o viață deplină.

       

      9. The Toxic Avenger (1984)

       


       

      Primul super-erou din New Jersey, Avengerul Toxic este alter ego-ul lui nerdy care se transformă într-o creatură de dimensiuni și puteri supraomenești, după ce a căzut în (ghiciți) o cuvă de deșeuri toxice. Privind ca o versiune mai periculoasă a lui Sloth de la The Goonies, îl sfătuiește pe un ticălos să le spună prietenilor săi din gunoi că lucrurile se vor schimba în acest oraș. 

       

      Spre deosebire de majoritatea super-eroilor, Toxie nu se mișcă în mod constant în dezbaterea în care se încheie lupta împotriva crimei și începe vigilenismul, ci doar se ocupă de afacerea de a elimina lumea de gunoi. Un adevărat erou al poporului, el știe că dacă cineva nu se ridică la corporații și politicienii emanați, egoiți, nebuni, atunci o celebritate miliardară fără experiență politică va stabili în cele din urmă o dictatură.

       

      8. Robo Geisha (2009)

       

       

      La standardele japoneze, RoboGeisha este restrânsă în mod rezonabil - în primele 10 minute, doar o mână de oameni sunt uciși. Adevărat, sunt uciși de shuriken tras de la fundul unei fete, dar pentru țara care ne-a dat Horny House Of Horror (2010) și Rape Zombie: Lustul morților (2012), moartea cu fundul shuriken pare aproape respectabilă.

       

      Când Yoshie luptă necinstit, conduce la tot ceea ce vrei să vezi într-un film numit RoboGeisha - o mulțime de secvențe de luptă care implică femei îmbrăcate în mod scump. Cu toate acestea, trebuie menționat în mod special duelul climatic, în care fiecare adversar își folosește "sabia de la cap". Momente de genul acesta definesc cinematografia japoneză în secolul XXI.

       

      7. Neutron The Atomic Superman Vs The Death Robots (1962)

       


       

      Lupul rus Ruvinskis joacă rolul eroului în filmul mexican ieftin, făcut pentru a face bani pe seria de filme Santo, care era atunci populară. Nu vă gândiți că acest luptător al crimei este pur și simplu o lovitură de tip Santo - Santo poartă o mască de argint, dar Neutron poartă o mască neagră, deci este un personaj complet diferit.

       

      Masterplanul rău al docului implică furtul creierului a trei oameni de știință (literalmente - îi păstrează în borcane) și folosirea cunoștințelor stocate pentru a crea o altă bomba super-puternică, deși poartă o mască albă, angajează un asistent pitic și este dat la Tabăra de teatru, el nu ar trebui să se dovedească prea greu

      înfrângerea.

       

      6. Supersonic Man (1979)

       


       

      Clark Kent este un om destul de plictisitor și în loc să se ridice pentru adevăr și dreptate, tot alter ego-ul său pare interesat de a încasa cecurile dintr-o serie de filme din ce în ce mai ciudate. Este mult mai interesant echivalentul său spaniol, care poartă rochițe roșii, o căpățână albastră și o mască de paiete.

       

      Puterile lui Supersonic includ abilitatea de a vedea prin pereți, de a ridica buldozerele (odată transformate în elemente de recuzită din lemn) și de a transforma pistoalele în banane, deși petrece cea mai mare parte a filmului în fața imaginilor aeriene din spate proiectate, el este pe pământ pentru a-l opri pe dr. Gulik (Cameron Mitchell), un geniu rău care trăiește într-un vulcan gol, care vrea să răpească un om de știință celebru și să dezvolte o armă cuceritoare în lume.

       

      5. Big Man Japan (2007)

       


       

      Big Man Japonia prezintă  povestea lui Masaru (Hitoshi Matsumoto), un cetățean aparent obișnuit care se transformă într-un gigant ori de câte ori se încarcă cu electricitate. Masaru este unicul protector al țării împotriva monștrilor care continuă să atace, dar majoritatea oamenilor îl consideră un băiat supraponderal care face mai mult rău decât bine.

       

      O parodie a super-eroului japonez și a filmelor cu monștri gigantici, Big Man Japan este atăt de impresionant încât la început consideri că te uiți la un documentar real, apoi, Masaru se transformă pentru a lupta cu astfel de creaturi ca "The Hopping Monster" (un cap gigant deasupra unui singur picior) și alte nebunii pe acolo.

       

      4. The Pumaman (1980)

       


      În aceste film este vorba de Pumaman, cel care aruncă oamenii pe ferestre pentru a vedea dacă plutesc. Din fericire, nu înainte de a se întâlni cu profesorul Tony Farms (Walter George Alton), care se dovedește a fi măna din spatele a ceea ce se întâmplă. Primește cel mai ieftin costum de super-erou: o tunică roșie și neagră, ceea ce înseamnă că trebuie să-și ofere pantalonii și pantofii.

       

      Cu toate acestea, când Pumaman se confruntă cu nemesisul său, el nu se potrivește cu tehnicile de control ale minții lui Kobras, așa că Vadinho îl duce deoparte pentru o pregătire ulterioară, timp în care eliberează o înțelepciune atât de bună ca "fiecare om este un zeu și fiecare om este liber. "Având în vedere puterea de a-și zdrobi dușmanii, Pumaman triumfă peste rău și pleacă cu prietena lui.

       


      3. Ratpfink A Boo Boo (1966)

       


       

      Lonnie Lord este un cântăreț popular care poartă tot timpul chitara pentru că "el nu știe niciodată când va fi chemat să cânte". Împreună cu grădinarul său, Titus Twinkly, luptă împotriva crimei purtând ciorapi șubrezi și mască de ski.

       

      Este un fel de demnitate (împreună cu pălăria lui Boo Boo cu clopote și lumini intermitente) care oferă duo-ului avantajul majorității celorlalți super-eroi. În timp ce Captain America și Iron Man se răzgândesc de cantitatea excesivă de daune colaterale cauzate de scăpările lor, Ratpfink și Boo Boo nu au o astfel de dilemă - în marea majoritate se dovedesc a fi actori răi în costume de maimuță.

       

       

      2. HK: Forbidden Superhero (2013)

       


       

      Treceți peste Spider-Man și părăsiți-l pe Batman: există un nou super-erou în oraș și numele lui este ... .Masked Pervert?  Alter ego-ul elevului de liceu Kyosuke Shikijo (Ryohei Suzuki), căruia îi place să poarte îmbrăcăminte de sex masculin, Masked Pervert își obține puterile nu de la soare ci de la purtarea unei perechi de chiloți pe fața lui. Din nefericire pentru el, își dă seama că nu poate să intre într-un magazin de lenjerie și să cumpere o pereche - ci trebuie să fie purtați mai întâi.

       

      Care sunt puterile lui, te întrebi? Studentul se transformă într-un luptător al cărui mișcări de ucigaș implică înfrângerea adversarului său prin împingerea fețelor în "bilele lui de aur" (voi ați vrut-o...).

       

      1. The Champions Of Justice (1971)

       


       

      Cu zece ani înainte ca Nick Fury să recruteze Iron Man, Captain America, Thor și alții, luptătorii mexicani Blue Demon, Mil Mascaras, Doctorul ucigaș și Shadow Negru au format Campionii de Justiție pentru a lupta împotriva criminalității la sud de graniță.

       

      Din păcate, efectele sunt doar temporare, iar atunci când puterile piciorușelor se epuizează, se dovedesc a fi ușor de învins (care sunt șansele?). Dacă sunteți ofensat de perspectiva unor oameni care sunt brutalizații, atunci nu vă faceți griji - bugetul scăzut și lipsa de dubluri de cascadori înseamnă că pisicile se transformă în manechine de fiecare dată când unul dintre ei zboară în echipamente de laborator explodate.

       

      Sursa: http://www.tasteofcinema.com/

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor