Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 10 filme ale anului 2015

      10 decembrie 2015, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Vă prezentăm topul celor mai populare filme ale anului 2015. Cu siguranță te-a atras combinația de actiune, fantezie, comedie și dramă, acestea fiind găsite în filmele apărute în anul 2015.

      Ți-am pregătit un top 10 al filmelor din 2015:

       

      1. Star Wars: Trezirea Forței / Star Wars: Episode VII - The Force Awakens

       

      După mai bine de 35 de ani, o nouă aventură intergalactică a început. O răfuială nouă între Forţele Rezistenţei şi Imperiu, conduse de Poe Dameron, izbucneşte. Kylo Ren jură să termine ce a început Darth Vader. De cealaltă parte a baricadei sunt Finn şi Rey, care reuşesc să îşi găsească în sfârşit un scop în viaţă după întâlnirea cu Han Solo. Este începutul unei noi ere. În bătălie, Darth Vader se sacrifică pentru a-şi salva fiul, forţele Imperiului fiind distruse. Anankin realizează Profeţia dovedind astfel că merită să fie cel Ales.

       

      Iată aici trailerul 

       

       

      2. Întors pe dos / Inside Out 

       

      Întors pe dos (titlul original în engleză Inside Out) este un film de animație din 2015 produs de studiourile Pixar și lansat de Walt Disney Pictures. Filmul are la baza ideea originală a lui Pete Docter, care este regizorul filmului alături de co-regizorul Ronnie del Carmen, fiind produs de Jonas Rivera.

       

      Iată aici trailerul

       

       

      3.  Mad Max: Drumul furiei / Mad Max: Fury Road 

       

      Mad Max: Drumul furiei (Mad Max: Fury Road) este un film de acțiune–aventură postapocaliptic australiano-american din 2015. Este regizat de George Miller, cel care a regizat și primele trei filme Mad Max. În rolurile principale joacă actorii Tom Hardy, Charlize Theron și Nicholas Hoult.

       

      Iată aici trailerul 

       

       

      4. Jurassic World / Jurassic Park IV: The Extinction

       

      Au trecut 22 de ani de la evenimentele din Jurassic Park, iar parcul de distracţii imaginat de vizionarul John Hammond este acum perfect funcţional. Milioane de turişti au venit anual pe Isla Nublar, plătind preţuri piperate pentru a vedea cu ochii lor dinozaurii readuşi la viaţă de tehnologii revoluţionare, dar în ultima vreme numărul vizitatorilor a scăzut. Pentru a creşte vânzările, Corporaţia Patel comandă realizarea unui nou dinozaur. Comportamentul acestuia îi va uimi pe angajaţii parcului, iar natura va profita curând de ocazie pentru a arăta din nou că nu poate fi controlată de către om.

       

      Iată aici trailerul 

       

       

      5. Marțianul / The Martian

       

      În timpul unei misiuni cu echipaj uman pe Marte, astronautul Mark Watney (Matt Damon) este considerat mort, victimă a unei furtuni puternice. Însă Watney supravieţuieşte urgiei şi descoperă că a fost lăsat singur pe ostila planetă. Cu provizii insuficiente, este nevoit să-şi folosească la maximum ingeniozitatea, inteligenţa şi forţa interioară pentru a rămâne în viaţă şi a găsi o cale prin care mesajul său de ajutor să ajungă pe Pământ. La milioane de kilometri distanţă, NASA şi o echipă internaţională de oameni de ştiinţă caută fără încetare soluţia prin care să îl aducă pe "marţian" acasă, în vreme ce colegii săi de echipă pun şi ei la cale o misiune îndrăzneaţă, dacă nu imposibilă, de salvare. 

       

      Iată aici trailerul

       

       

      6. Răzbunătorii: Sub semnul lui Ultron / The Avengers: Age of Ultron / The Avengers 2

       

      Atunci când Tony Stark și Bruce Banner încearcă să pornească un program de menținere a păcii, numit Ultron, lucrurile merg prost groaznic și e cel mai puternic erou al Pământului pentru a opri pe Ultron să-și pună capăt planului său teribil.

       

      Iată aici trailerul

       

       

      7. Omul-Furnică / Ant-Man

       

      Înarmat cu o abilitatea extraordinară de a-şi micşora dimensiunea şi de a-şi mări proporţional puterea, escrocul Scott Lang (Paul Rudd) se vede nevoit să îşi accepte latura eroică şi să vină în ajutorul mentorului său, cercetătorul Hank Pym (Michael Douglas), pentru a proteja secretul ce stă în spatele uimitorului costum Ant-Man. În ciuda obstacolelor numeroase şi aproape imposibil de depăşit, Pym şi Lang trebuie să născocească şi să ducă la îndeplinire un plan de succesul căruia depinde viitorul întregii omeniri.

       

      Iată aici trailerul

       

       

      8.Kingsman: Serviciul secret / Kingsman: The Secret Service

       

      Bazat pe renumita revistă de benzi desenate și regizat de Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men First Class), Kingsman: Serviciul Secret este povestea unei organizații de spionaj supersecrete care recrutează un puști de pe străzi, nerafinat, dar promițător, pentru a face parte dintr-un program de instruire ultra-competitiv, exact în momentul când un geniu nebun al tehnologiei lansează o amenințare globală.

       

      Iată aici trailerul

       

       

      9. Straight Outta Compton

       

      La mijlocul anilor 1980, grupul NWA ajunge de pe strazile din Compton, California in fruntea topurilor revolutionand cultura pop cu muzica loc si povestile despre viata din cartier.

       

      Iată aici trailerul

       

       

      10. Cei 8 odioşi / The Hateful Eight

       

      Într-o iarnă feerică din perioada de după Războiul Civil American, în timp ce se îndreptau spre oraşul Red Rock al statului Wyoming, vânătorul de recompense John „Călăul” Ruth şi prizoniera lui fugară, Daisy Domergue, se întâlnesc cu maiorul Maquis Warren, care a devenit unul dintre cei mai ticăloşi şi lipsiţi de scrupule vânători de recompense, şi Chris Mannix, un sudist renegat care pretinde că este noul şerif al oraşului. Sperând să se poată adăposti din calea viscolului, drumeţii să îndreaptă împreună către popasul pentru trăsuri din cea mai apropiată trecătoare. 

       

      Iată aici trailerul

       

       

      Pentru mai multe detalii despre filme intră pe site-ul nostru http://filmsi.ro/

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor