Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 5 cele mai bune filme cu super-eroi din 2017

      3 iulie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      De când au apărut filmele cu super-eroi au devenit rapid unele dintre cele mai profitabile și mai populare filme care sunt așteptate de audiențe în fiecare an. Se pare că în fiecare an se văd unul sau două filme cu un super-erou de tip blockbuster care distruge înregistrările din box-office și primește recenzii râvnite de la critici.

       

       

       

       

       

       

       

      5. Power Rangers

       


       

      În ciuda eforturilor depuse de film pentru a actualiza conceptul în secolul 21, incluzând încorporarea membrilor comunității LGBTQ să facă parte din Rangers, filmul a încercat să joace în box-office. O parte din problemă este că nu avea calitatea pe care o avea seria originală, care a avut o mare parte din atracție pentru publicul occidental.

       

      O altă problemă a fost tonul: oscilând între a fi prostie și a fi serioasă, Power Rangers nu părea niciodată să aterizeze pe nici una.. Deși este un film destul de distractiv pentru a fi vizionat, există puțin și pentru fanii originali ai seriei - care se apropie acum de vârsta mijlocie, în timp ce copiii lor ar fi confuzi de ce ar trebui să vadă într-un fel sau altul.


      O dezamăgire a box-office-ului, Power Rangers a recuperat 144 milioane de dolari din bugetul său mare, fără a include costurile de marketing, cu siguranță și-a pierdut banii pentru studioul său. Cu ușurință, cel mai slab dintre filmele super-erou care vor ieși în acest an.

       

      4. The Lego Batman Movie

             Acesta este un film pentru copii, dar pentru un film pentru copii este destul de multă distracție. Scris și produs de aceeași echipă care a făcut filmul Lego, filmul Lego Batman este o adaptare surprinzător de bună a personajelor familiare Batman, în timp ce lucrează de asemenea ca un film distractiv pentru copii.

       

      Este o modalitate excelentă de a introduce copii în rolul unor personaje ca Batman, fără a fi nevoie să le arătați conținuturi mult mai întunecate și mai violente. Cel puțin, este mult mai bun decât Power Rangers.

       

      3. Guardians of the Galaxy Vol. 2

       

       

      Chiar când credeai că urmărirea păgânilor mega-populari ai Galaxiei ar avea de suferit din prăbușirea celui de-al doilea război mondial, Gardienii Galaxiei Vol. 2 au ieșit și au liniștit apele. Păstrarea aceluiași ton distractiv și cu ușurință ca primul film, în timp ce avansează povestea și adaugă o inimă, GotG Vol. 2 este un follow-up care merită de fapt un blestem.

       

      Distracție și inteligență mai puțin prostească, se pare că producătorii de film au realizat ceea ce le plăceau oamenilor în primul film și au făcut ce trebuia prin schimbarea niciunuia dintre aceste elemente. În schimb, GotG Vol. 2 oferă exact ceea ce fanii primului film doreau într-o continuare. Și pentru asta, fanii au fost recunoscători: filmul a fost un succes la box-office și a asigurat că vor continua și alte aventuri ale acestui grup ragtag de eroi oarecum.

       

      2. Logan

       

       

      Este posibil cel mai întunecat film din franciza X-Men și destul de adecvat se concentrează pe Logan, figura conflictuală, furioasă și înstrăinată, reprezintă toate acelari parți mutante dar și partea lui umană pe care încă o are.

       

      Filmat cu grijă și intensitate, Logan este un film super-erou care se ridică de la direcția pietonală comună pe care aceste filme tind să cadă și devine un film memorabil în sine. Pentru a experimenta efectul plin al artei sale, urmăriți versiunea alb-negru, care a fost lansată pe scurt: arta și atmosfera setată de cinematografie este și mai evidentă. A fost cel mai bun film de super-eroi din 2017 până pe 2 iunie, când ...

       

      1. Wonder Woman

       

       

      Wonder Woman a fost lansat pe 2 iunie și nu a dat semne de încetinire. Acum, în cea de-a patra săptămână de lansare, a reușit să curețe Top 10-ul, făcând 330 de milioane de dolari pe plan intern și 653 de milioane de dolari în întreaga lume până acum. Și există un motiv bun: este un film fantastic.

       

      Sunt multe de zis despre cum și de ce acest film este un film super-erou, dar motivația excelentă a personajului, setarea istorică și performanța solidă a lui Gal Gadot, face un super-erou credibil și interesant, în ciuda faptului că este o figură străină detașată de umanitate, Wonder Woman domină suprem la box office cu un motiv bun: este cel mai bun film super-erou din 2017.

       

      Sursa: http://www.tasteofcinema.com/

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor