Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Top 5 cele mai horror filme pe care nu ai mai vrea să le vezi a doua oară

      6 iunie 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Filmele de groază ar trebui să ne sperie și să ne facă să ne simțim inconfortabil. Dar, uneori, există un film care merge atât de departe în afara normalului  (și a zonei noastre de confort), încât, după ce îl vedem nu mai dorim să îl vedem și a doua oară.  În nici o ordine particulară (pentru că toate sunt destul de greu de stomac), iată aici 5 filme de groază.

       

      1. Exorcistul (The Exorcist 1973)


      Exorcistul este cunoscut ca unul dintre cele mai înfricoșătoare filme ale tuturor timpurilor. În timp ce majoritatea oamenilor nu dezbat acest lucru, multe persoane au ajuns la concluzia că așa ceva nu se poate. Mulți oameni au spus că au ales să se uite o dată pentru curiozitate, dar ceea ce au văzut a fost atât de terifiant încât nu au mai vrut niciodată să vadă din nou.

       

      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii intră pe site-ul nostru http://filmsi.ro/)

       

       

      2. Căminul ororilor / Hostel (2005) 

       

      Regizorul Eli Roth, regele torturii pornografice, a făcut o imensă bătălie în circuitul indie cu acest film de groază scandalizat și torturat, despre trei americani care călătoresc în Europa. Acești băieți sunt prinși într-un joc teribil de vânătoare umană, iar evenimentele care urmează nu vă vor părăsi niciodată memoria.

       

      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii intră pe site-ul nostru http://filmsi.ro/)

       

       

      3. Ultima casă pe stânga / The Last House on the Left (2009)

       

      Filmul original, realizat în anii 1970, este considerat un clasic cult. Cu toate acestea, sursa ei de faimă este destul de deranjantă: remake-ul și originalul au o scenă lungă cu două fete în pădure.

      Până când veți vedea că violatorii obțin o justiție foarte meritată în cele mai brutale moduri (remake-ul are mai multă brutalitate decât filmul original), va veţi simţi dezgustaţi de ceea ce o să vedeți. Chiar și atunci când violatorii devin victime, e suficient să te facă să spui "Este de ajuns". 


      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii intră pe site-ul nostru http://filmsi.ro/)

       

       

      4.  Insidious: Chapter 2 (2013)

       

      Acest film urmează evenimentele ciudate (și nenorocite) ale unei familii bântuite de o ființă supranaturală. Sună destul de tipic, nu? Nu e chiar aşa.  Salturile sunt o multime, este unul dintre cei mai înfricoșători demoni pe care îi vei vedea vreodată într-un film și să nu vorbim despre umbra înfricoşătoare a poveştii. Acest film te va speria atât de rău încât te vei gândi de două ori dacă să-l mai vezi sau nu vreodată.


      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii intră pe site-ul nostru http://filmsi.ro/)

       

       

      5.  Jocuri stranii / Funny Games (2007)

       

      Dacă treceți prin acest film pentru prima dată, veți începe să vă puneți la îndoială propriul simț pentru că o să începeţi să vă puneţi întrebări. Atât originalul din 1997, cât și acest remake shot-for-shot au fost regizate de Michael Haneke. Filmul cronicizează doi tineri tulburați care torturează și ucid o întreagă familie. Filmul nu folosește o multitudine de violențe de șoc și adormire, dar își joacă secvențele criminale ca fiind brutal de real. Dacă asta nu te face să nu mai vrei să te uiți niciodată, așteaptă până când personajele principale îți vor vorbi direct și te vor umple adânc cu o mare vinovăție!

       


      Iată aici trailerul (pentru mai multe detalii intră pe site-ul nostru http://filmsi.ro/)

       

       

      Sursa: http://www.tasteofcinema.com/

      Pentru mai multe detalii despre filme vizitează site-ul nostru http://filmsi.ro/

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor