Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      “Toy Story 4” a debutat pe primul loc în box-office-ul nord-american

      24 iunie 2019, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Animaţia "Toy Story 4" a ocupat poziţia fruntaşă în box office-ul nord-american, cu încasări de 118 milioane de dolari, fiind cel mai bun weekend de debut al francizei.

       

      La această sumă se adaugă încă 120 milioane de dolari din încasările din 37 de ţări, ajungând astfel la încasări globale de 238 milioane de dolari în primul weekend de lansare.

       


       

      "Toy Story 4" a devenit, momentan, al treilea film al anului care a depăşit încasări de 100 milioane de dolari în weekend-ul de debut. Celelalte două filme care au reuşit această performanţă, respectiv Captain Marvel” şi “Avengers: Endgame”, aparţin de asemenea studiourilor Disney.

       

      Filmul horror "Child's Play", remake al producţiei din 1988 cu păpuşa Chucky, a debutat pe poziţia secundă, cu încasări de 14 milioane de dolari. Pe locul al treilea în clasament este "Aladdin", carel a generat, după al cincilea weekend de la premieră, încasări de 12,2 milioane de dolari.

       


       

      După ce în urmă cu o săptămână debuta pe primul loc în clasament, "Men in Black: International" a coborât pe poziţia a patra, obţinând  încasări de 10,7 milioane de dolari.

       

      Sursa: Variety, Boxofficemojo, News.ro

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor