Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Tragedie în echipa serialului "Narcos"!

      18 septembrie 2017, Autor: Alexandra Coravu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Viața bate filmul. Nimic altceva nu poate fi spus în cazul producătorului Carlos Muñoz Portal, care și-a găsit sfârșitul cum numai în filme credem că se poate întâmpla: a fost omorât în Mexic, în timp ce căuta locuri de filmare pentru sezonul 4 din Narcos.

       

      El a fost împușcat mortal, iar trupul său a fost găsit în mașină, în apropiere de San Bartolo Actopan, la mică distanță de granițele statului Hidalgo, despre care se spune că ar înregistra una dintre cele mai mari rate de criminalitate din Mexic. Spre exemplu, în iulie, au fost raportate peste 180 de cazuri de omucidere.

       

      Autoritățile investighează cauzele care au dus la moartea producătorului. De altfel, au dificultăți în a stabili circumstanțele în care s-a produs tragedia, pentru că nu există martori. Sperăm să găsească răspunsuri cât mai repede, iar vinovații să plătească pentru fapta lor.

       

      Până atunci, echipa serialului Narcos trebuie să găsească puterea de a merge mai departe. Fanii așteaptă sezonul 4, care va explora originile Cartelului Juarez.

       

      Sursa: breitbart.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor