Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Trailer nou pentru animaţia „Cloudy with a Chance of Meatballs 2”

      4 iulie 2013, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Cei de la Sony Pictures Animation au lansat un nou trailer pentru producţia Cloudy With a Chance of Meatballs 2. Îl puteţi vedea mai jos!

       

      Pelicula, care va fi lansată pe 27 septembrie este o continuare perfectă pentru Cloudy with a Chance of Meatballs din 2009.

       

      Talentul inventatorului Flint Lockwood este în cele din urmă recunoscut atunci când idolul său Chester V îl invită să i se alăture la The Live Corp Company, unde cei mai buni şi mai străluciţi inventatori ai lumii creează tehnologii pentru omenire. Mâna dreaptă a lui Chester – una dintre invenţiile lui – este Barb (o femelă-urangutan foarte evoluată, care are creier uman, este manipulativă, intrigantă şi îi place să se dea cu ruj).

       

      Flint a visat întotdeauna să fie recunoscut ca inventator, însă totul se schimbă atunci când descoperă că maşinăria lui (care transformă apa în mâncare) încă funcţionează şi creează hibrizi pentru mâncare de animale. Având soara omenirii în mâinile sale, Cheste îl trimite pe Flint şi pe prietenii acestuia într-o misiune delicioasă, în care se luptă cu diverse creaturi, pentru a salva lumea din nou!

       

       

      Sursa: comingsoon.net 

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor