Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Trailer subtitrat pentru super comedia "Cum să fii singur și fericit"

      18 decembrie 2015, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Trailerul oficial al comediei “Cum să fii singur şi fericit” subtitrat în limba română este acum disponbil, urmând că filmul să se lanseze pe marile ecrane pe 12 februarie. Ca o ironie, filmul va fi aici cu două zile înainte de Valentine's Day, ca o încurajare pentru toţi cei singuri şi un motiv în plus de a privi această situaţie într-un mod pozitiv. 

       

      Sunt unii care se bucură de singurătate, alţii care sunt de-a dreptul nefericiţi şi mai sunt şi... Alice… şi Robin… şi Lucy, Meg, Tom sau David… New York-ul este plin de singuratici care tânjesc după sufletul pereche, după o relaţie amoroasă, după o idilă sau măcar ceva asemănător.

       

      Astfel, între texte de agăţat şi aventuri de o noapte, toţi aceşti oameni necăsătoriţi trebuie să înveţe cum să fie singuri şi fericiţi într-o lume în care definiţia iubirii se schimbă în permanentă. Oraşul care nu doarme niciodată poate fi o sursă inepuizabilă de distracţie pentru cei care vor şti să se bucure de moment.

       

      Robin (Rebel Wilson) este o tipă tânăra şi dezinvoltă care o învaţă pe prietenă ei Alice (Dakota Johnson, cunoscută pentru rolul din “Cincizeci de umbre ale lui Grey”) cum să socializeze şi să flirteze cu bărbaţii.

       

      Din 12 februarie la cinema, comedia „Cum să fii singur şi fericit” o readuce în rol principal pe Dakota Johnson, de această dată alături de Rebel Wilson, Alison Brie, Damon Wayans Jr. şi Leslie Mann, sub îndrumarea regizorală a lui Christian Ditter. Un film distribuit de Freeman Entertainment!

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor