Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      ”Turnul Întunecat” va avea o continuare

      9 august 2017, Autor: Maria Tudoran
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Turnul Întunecat” a ajuns în cele din urmă în cinema iar criticii și box-office-ul nu au fost prea buni cu el, nici acasă, nici în străinătate. În timp ce adaptarea călduroasă a mitologiei vaste și iubite a lui Stephen King nu a fost exact cum ne așteptam, mai ales că este vorba despre un buget de 60 de milioane de dolari, începutul său inutil are deja îndoieli asupra televiziunii planificate și a francizei. ”Turnul Întunecat” se pare că s-ar putea să se prăbușească înainte de a fi construit.

       

      Sony contribuie în ceea ce privește evoluția seriei, una care se inspiră din "Wizard and Glass”. Continuând această linie optimistă de gândire, regizorul filmului, Nikolai Arcel a decis să vorbească despre terminarea filmului și, dacă există speranță pentru o continuare.

      ”Cred că e corect să spun că Omul Negru se va întoarce, da. El este principalul, el este cel rău. Dacă am fi vrut cu adevărat să-l ucidem pentru totdeauna, ar fi fost un moment mai mare. Nu știu. Pentru mine, el cu siguranță nu a murit și cu siguranță va apărea în următoarele romane, deci da, va fi o continuare.”

       

       

       

      Pentru mai multe detalii despre filme întră pe site-ul nostru http://filmsi.ro şi abonează-te la canalul Youtube FilmSi Channel.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor