Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ultimele două zile de înscrieri pentru First Season

      12 iunie 2012, Autor: Bogdan Tirlea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Au mai rămas două zile pentru înscrierile la atelierul de scenaristică de televiziune, First Season, organizat de Asociaţia Culturală Control N, în perioada 14 iunie – 2 august 2012.

      Atelierul va fi susţinut de scenarista Ana Agopian.

       

      La First Season se află de ce serialele reușesc să te țină în fața televizorului ore întregi. De ce, atunci când se termină un episod, vrei să îl vezi pe următorul.  Se va afla, pas cu pas, cum se construiește un serial de televiziune. Dar și termenii folosiți pentru a scrie unul: character arch, story arch, sinopsis, outline, turning point, spec, biblie, etc. Timp de 8 săptămâni participanţii vor lucra la propria idee pentru un serial de televiziune. Până la finalul atelierului, ei vor putea pune bazele primului sezon al propriului serial TV.

       

      Genul analizat va fi TV Drama (50 minute), dar cursul va atinge, pe scurt, și alte genuri (sitcom, film de televiziune, miniserie, reality show, etc.)

       

      Atelierul este conceput atât pentru începători în domeniul scenaristicii, cât și pentru cei care au studiat sau au lucrat în domeniu. First Season se va axa pe analizarea elementelor specifice creării serialelor de televiziune, dar va introduce participanților și elementele de bază în scrierea unui scenariu. 

       

      Timp de 8 săptămâni participanții vor analiza în principal un sezon al unui serial cunoscut, vor scrie spec-uri de televiziune și vor lucra la propriul serial TV. Atelierul este interactiv și se bazează pe proiecții (exemplificări din seriale cunoscute), discuții și teorie. O parte importantă a cursului o reprezintă lucrul individual al participanților. După fiecare curs ei vor primi teme aplicate pe teoria discutată. Până la următoarea întâlnire, ei vor fi îndrumați online de trainerul cursului.

       

      First Season se desfăşoară în perioada 14 iunie – 2 august 2012, având o sedinţă de curs pe săptămână, de două ore, timp de 8 săptămâni. Numărul maxim de participanți la curs este de 15. Nu există limită de vârstă. Taxa de participare este de 1000 Ron, respectiv 800 Ron (pentru elevi și studenți).

      Cei interesați se pot înscrie la adresa info@controln.ro. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile.

       

      Mai multe detalii despre First Season  pe site-ul www.controln.ro, pe e-mail la adresa  info@controln.ro sau la telefon 0721 969 639.

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor