Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Ultimul sezon din “Urzeala tronurilor” – mai sângeros ca niciodată

      4 iulie 2018, Autor: Anca Rusu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      Actrița Sophie Turner, care o interpretează pe Sansa, a dezvăluit că ultimul sezon din “Urzeala tronurilor” va fi cel mai sângeros, multe personaje vor muri, iar finalul va fi grandios.

       

      Sezonul opt din “Game of Thrones” va fi lansat abia in 2019, iar fanii stau cu sufletul la gură pentru a afla deznodământul poveștii. Sophie Turner, actrița care îi dă viață personajului Sansa, a acordat recent un interviu video pentru site-ul GoldDerby, în care ne oferă câteva indicii despre ultimul sezon al celui mai vizionat serial HBO.

       

      Toate personajele se unesc pentru a lupta împotriva pericolului iminent. Există conflicte mari între grupurile de oameni, care luptă pentru ce consideră că este corect. Vorbim despre Urzeala tronurilor, așadar va fi mai sângeros, cu mai mulți morți și mai puternic emoțional decât în toți anii precedenți”, a relatat Sophie Turner.

       

      Referitor la personajul său, Turner a mărturisit că întotdeauna a considerat-o pe Sansa o războinică, iar ultimul sezon îi va oferi ocazia de a se manifesta adecvat. “Mereu am avut senzația că Sansa învață și se adaptează, iar la un moment dat va deveni altcineva. Până la urmă, Sansa a devenit o războinică și am fost foarte satisfăcută când s-a întâmplat asta. Mă bucură mult finalul de care va avea parte”, a declarat Sophie Turner.

       

      Distribuția celebrului serial și membrii echipei de filmare au petrecut 55 de nopți pentru a filma o singură scenă de bătălie de proporții epice. Sezonul opt și totodată ultimul din “Urzeala tronurilor” va cuprinde doar șase episode, însă anumite episode vor fi mai lungi, chiar și de 120 de minute.

       

      Sursa: The Independent

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor