Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Un interviu incitant cu Joseph Gordon-Levitt despre “Looper: Asasin în viitor”

      27 septembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În cadrul Festivalului de Film de la Toronto (TIFF), Joseph Gordon-Levitt a acordat un interviu scurt, vorbind despre scenariului peliculei “Looper: Asasin în viitor”, ce modificări a suferit proiectul pe parcursul procesului de producţie, ce au în comun marii regizori şi alte câteva subiecte interesante, pe care le menţionăm mai jos.

       

      Întrebat care a fost prima sa reacţie după citirea scenariului, Gordon-Levitt a declarat: “Este foarte greu să gaseşti un scenariu bun, iar când Rian mi-a dat scriptul lui “Looper: Asasin în viitor” am rămas uimit, pentru că este total diferit şi într-adevăr e foarte bun. Rian şi cu mine suntem buni prieteni. În 2003, ne-am cunoscut pe platourile de filmare al filmului “Brick” şi de atunci ne leagă o frumoasă prietenie. Noi am tot discutat pe tema acestui subiect legat de “călătoria în timp”, iar acum trei ani, când am intrat în posesia scenariului, aşa cum era normal, aşteptările erau foarte mari şi mă bucur că am reuşit să finalizăm cu bine acest proiect. Sunt un mare fan al genului SF şi al călătoriilor în timp, iar acest rol a reprezentat pentru cariera mea actoricească o ocazie unică şi o imensă provocare”.

       

      Legat de modificările intervenite în timpul procesului de producţie, Joseph a declarat că “nu există mari diferenţe între ceea ce vedem noi pe sticlă şi scriptul original. Nu au au avut loc schimbări fundamentale. Rian Johnson este un regizor extraordinar de creativ şi cu o minte deschisă. Din acest punct de vedere se aseamănă cu Christopher Nolan şi Steven Spielberg. De fapt, toţi marii regizori cu care am colaborat au în comun acest “echilibru”: “îşi fac foarte bine temele, dar au mintea deschisă la noi provocări şi sunt gata să facă schimbări atunci cand este cazul”.

       

      În finalul interviului, talentatul actor Gordon-Levitt a povestit despre debutul său regizoral, cu comedia neagră “Don Jon’s Addiction”, care le are în rolurile principale pe Scarlett Johansson şi Julianne Moore. Pe lângă regie, actorul semnează şi scenariul filmului, care acum se află în etapa de editare şi va fi lansat în primăvara anului viitor.

       

       

      Sursa: Collider

       

       

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor