Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      "Un lup printre oi", o nouă producție a magicienilor de la Wizart Animation

      20 aprilie 2016, Autor: Aura Iancu
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      După succesul avut cu "Crăiasa Zăpezii", studioul Wizart Animation se întoarce pe marile ecrane cu o nouă animație senzațională, „Un lup printre oi”, demonstrându-și încă o dată măiestria.

       

      Fondat în 2007 de un grup de profesionişti din domeniul jocurilor computerizate şi din industria tehnologiei informaţiei, principalul obiectiv al celor de la Wizart a fost să creeze, să producă şi să distribuie filme de animaţie de calitate şi seriale de desene animate, care să îmbine tehnologia inovatoare şi poveştile mişcătoare pentru copiii şi adulţii care cred în miracole.

       

      Experienţa lor, baza tehnică, dinamica şi decizia de a schimba industria animaţiei din Rusia le-a permis să lanseze pe piaţă un nou timp de studio de animaţie computerizată şi să implice specialişti tineri şi experţi din diferite oraşe din Rusia şi Ucraina.

       

      Cea mai recentă producție a lor, „Un lup printre oi”, o animaţie amuzantă, cu personaje colorate şi simpatice,  rulează în cinematografele din ţară, în varianta dublată în limba română. 

       

      Poveste începe pe un tărâm magic îndepărtat, pe o pajişte liniştită, unde o turmă de oi duce un trăi fără griji. Însă, problemele încep să apară în momentul în care o haită de lupi se instalează în apropiere.


      Din dorinţa de a-şi demonstra abilităţile de conducător şi responsabilitatea, tânărul Grey, succesorul haitei, apelează la trucurile magice ale unei vrăjitoare neîndemânatice şi se transformă, din greşeală, în berbec. Împărţit între familia de lupi şi turma de oi care l-a adoptat, Grey trebuie să găsească o cale să aducă pacea în ţinut, dar şi să îşi recapete identitatea. 

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor