Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Un nou rol pentru Tom Hardy

      6 mai 2015, Autor: Oana Mosor
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      Actorul a decis să se întoarcă în lumea benzilor desenate atunci când a acceptat să-l interpreteze pe Rick Flagg în Suicide Squad, însă programul încărcat l-a forţat să renunţe, fiind înlocuit de Joel Kinnaman. Cu toate acestea, Tom Hardy este nerăbdător să revină în universul Marvel şi are deja un personaj în vizor: Punisher (Justiţiarul).

       

      Actorul şi-a expus această dorinţă într-un interviu acordat celor de la Collider: „Vreau să îl interpretez pe Punisher...sau Splinter Cell”, a declarat el indecis.

       

      Primul film Punisher nu a avut succes, în schimb cel de-al doilea, Punisher: War Zone a fost exploziv. Luând în calcul noul proiect al lui Tom Hardy, Mad Max: Drumul furiei, nu ar trebui să ne surprindă deloc decizia actorului.

       

      Hardy este mai scund decât Ray Stevenson, cel care l-a jucat pe Punisher în War Zone, dar acest lucru nu ar trebui să conteze prea mult...sunt mai importante atitudinea şi calităţile sale actoriceşti.

       

      Starul din Mad Max: Drumul furiei este atras de lumea benzilor desenate de când l-a jucat pe Bane în The Dark Knight Rises.

       

       

      Sursa: collider.com

      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor