Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Un nou tip de relaţie: "Prieteni cu beneficii". Crezi că funcţionează?

      27 iulie 2011, Autor:
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

      "Prieteni cu beneficii" este un stil de relaţie care a intrat în atenţia tuturor odată cu lansarea filmului "Friends with Benefits" în care joacă Justin Timberlake şi Mila Kunis.

       

      "Prietenii cu beneficii" au relaţii sexuale unul cu celălalt, însă fără a avea aşteptări sau sentimente, fiind liberi să aibă relaţii de lungă durată cu alte persoane.


      Relaţia, care poate părea drept aventura romantică ideală, a inspirat numeroase filme, cel mai recent dintre acestea fiind comedia "Friends with Benefits", scrie dailymail.co.uk.


      Cercetătorii spun însă că acest tip de relaţie nu are niciun viitor. Oamenii de ştiinţă cred că deoarece natura unei astfel de relaţii este nedefinită aceasta nu are nicio şansă de a funcţiona.


      Rebecca Plante, cercetător la Colegiul Ithaca din New York, a intervievat 14.000 de studenţi.

      "Contextul sexual al «prietenilor cu beneficii» nu este definit, iar acest lucru poate crea probleme dacă sentimentele se schimbă, cum ar fi în cazul în care unul dintre parteneri vrea să termine relaţia sexuală dar să o păstreze pe cea de prietenie", spune cercetătorul.

       

      Medicul spune că un prieten cu beneficii poate fi un mod sănătos de a satisface nevoile şi dorinţele sexuale, însă avertizează că vor apărea mai mult ca sigur complicaţii.
      "Cercetările mele arată că cea mai frecventă consecinţă este senzaţia de penibil, însoţită de înstrăinare sau chiar încetarea contactului cu persoana respectivă, cu eliminarea posibilităţii unei prietenii viitoare", spune Rebecca Plante.


      Mulţi dintre participanţii la studiu au declarat că motivul pentru care nu vor să se implice într-o relaţie obişnuită şi aleg să fie "prieteni cu beneficii" este lipsa timpului. Alte motive sunt eforturile pe care le cere o relaţie, nesiguranţa sentimentelor pe care le au pentru cealaltă persoană sau chiar faptul că au deja o relaţie de lungă durată cu altcineva.


      "A avea un prieten cu beneficii este un mod de a explora sexualitatea în cadrul unei prietenii", spune Rebecca Plante.


      Filmul "Friends with Benefits" în care joacă Justin Timberlake şi Mila Kunis, este povestea a doi oameni care transformă relaţia profesională într-una de prietenie şi apoi într-una sexuală, fără a avea aşteptări sau sentimente unul faţă de celălalt.

       

       

      Sursa: mediafax.ro

      Comenteaza Subiectul
      ULTIMELE COMENTARII
      • laurici 26 septembrie 2011, 11:14

       este misto rau filmul ....cei doi tineri sunt frumosi si foarte distracviti ,

      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor
      • laurici 26 septembrie 2011, 11:14

       este misto rau filmul ....cei doi tineri sunt frumosi si foarte distracviti ,