Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Un nou trailer pentru ”Cronicile Casterilor: A 16-a Luna” (Beautiful Creatures)

      19 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      La aproximativ două luni de la prezentarea primului trailer pentru ”Cronicile Casterilor: A 16-a Luna” (Beautiful Creatures), producătorii au lansat un nou clip. ”Cronicile Casterilor: A 16-a Luna” (Beautiful Creatures) este o adaptare a best-seller-ului "Caster Chronicles", format din patru cărţi, scris de Kami Garcia şi Margaret Stohl.

       

      Filmul are în prim plan povestea de iubire între adolescentul Ethan Wate (Alden Ehrenreich) şi Lena Duchaness (Alice Englert) – o fată cu puteri supranaturale, care este victima unui blestem vechi. Spre deosebire de primul clip, care era incitant şi pe alocuri confuz, cel de-al doilea trailer intră mai mult în miezul poveştii şi îl face mai distractiv. În sfârşit, intrăm în contact cu personajele interpretate de Emma Thompson, Jeremy Irons şi Viola Davis şi începem să ne dăm seama de ce au ales să joace în acest proiect. 

       

      Sinopsis:

       

      ”Cronicile Casterilor: A 16-a Luna” (Beautiful Creatures) este o poveste de dragoste supranaturală, plasată într-un orăşel din Carolina de sud şi îi are în prim plan pe Ethan (Alden Ehrenreich) şi Lena (Alice Englert) – o fată cu puteri supranaturale, care este victima unui blestem vechi. Odată cu întoarcerea Lenei în Gatlin, protagonistul se trezeşte implicat în aventuri mai spectaculoase şi mai periculoase decât ar fi îndrăznit să viseze. Cei doi dezgroapă secrete întunecate despre familiile amândurora, depre istoria oraşul lor, dorind să înţeleagă strania conexiune dintre ei. Richard LaGravenese, nominalizat la Premiul Oscar (“The Fisher King,””P.S. I Love You”) semnează regia acestei pelicule.

       

      Filmul ”Cronicile Casterilor: A 16-a Luna” (Beautiful Creatures) este programat să fie lansat în România pe data de 15.02.2013 şi îi mai are în distribuţie pe Alice Englert, Alden Ehrenreich şi Emmy Rossum.

       

       

      Vezi trailer

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor