Vrei la cinematograf?
    Filme
     Actori si regizori
      vezi toate rezultatele »

      CONTUL MEU

      Creeaza cont

      Un nou trailer pentru filmul „On the Road” a fost lansat

      22 noiembrie 2012, Autor: Elinne Bîrnea
      Stirile cele mai citite
      Stirile cele mai comentate
      Am gasit Pentru tine

       

       

       

       

       

      În ajunul lansării celui de-al cincilea film din franciza „Twilight”, a fost publicat online un nou trailer pentru pelicula „On the Road”, în care frumoasa Kristen Stewart interpretează rolul lui Marylou, un personaj total opus Bellei Swan, cu care Kristen a devenit cunoscută în lumea cinematografiei.

       

      On the Road” este o adaptare a romanului omonim al scriitorului american Jack Kerouac, ce îi are ca protagonişti pe Stewart (Marylou), Garrett Hedlund (Dean) şi Sam Riley (Sal).  Marylou este o tânără căsătorită la 16 ani, care începe o călătorie destul de ciudată împreună cu soţtul său, un fost condamnat şi un scriitor cu ambitii mari. Trailerul pe care vi-l prezentăm astăzi ne dezvăluie şi mai mult din povestea acestui film, iar interpretarea spectaculoasă a lui Hedlund nu a putut trece neobservată.

       

      Regizorul peliculei este Walter Salles, în timp ce Jose Rivera s-a ocupat de scrierea scenariului. Alături de Stewart, Hedlund şi Riley, în film vor mai apărea nume precum  Kirsten Dunst, Viggo Mortensen, Amy Adams şi Tom Sturridge.

       

      Vezi trailer

       

      Sinopsis: După moartea tatălui său, Sal Paradise, un tânăr scriitor din New York cu ambiţii mari, îl întâlneşte pe Dean Moriarty, un tip rebel şi carismatic. Hotărâţi să nu se mulţumească cu o viaţă mediocră, Sal şi Dean pleacă într-o călătorie iniţiatică. Cu sete de libertate, cei doi explorează lumea, călătoresc, cunosc multă lume şi se regăsesc pe ei înşişi.

       

      Detalii film

       

       


      Comenteaza Subiectul
      Numele tau Email-ul tau Comentariul tau Introdu codul alaturat

      Toate campurile sunt obligatorii.
      Adresa ta de e-mail nu va aparea pe site

      Comentariile Utilizatorilor